Dell внася иновации в игрите за 10-тия годишен Gamescom
Секция: Технологии
24 Август 2018 12:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Dell внася иновации в игрите за 10-тия годишен Gamescom

/КРОСС/ Обобщение на новините:

Alienware Академия, безплатна онлайн платформа, която тренира въодушевени атлети в сферата на електронните спортове, ще стартира в бета версия

Alienware команден център ще бъде безплатен за всички Alienware периферни устройства на всички компютри от марката

Съвсем нови 24 и 27 инчови Dell Монитори за игра ще разширят гамата от продукти в портфолиото на Dell

Alienware Aurora и Area 51 са оборудвани с ново поколение графични процесори - NVIDIA® GeForce® RTX

Alienware 15 и 17 с външна клавиатура, състояща се от индивидуално LED осветление на всеки бутон

Пълна история:

                      

Най-добрите иновации на Gamescom за 2018 година можете да видите в Зала 8 на игралната зоната на Windows. Dell и Alienware ще учат ентусиасти на игрите как да играят като професионални шампиони в електронните спортове, с помощта на най-новите хардуери, софтуери и още много други инструменти, които да направят мечтите им реалност. По случай 10-тото издание на годишното събитие, Gamescom ще се превърне в най-грандиозното игрище от 22 до 25 август в Кьолн, Германия.

Dell затвърждава водещата си позиция в обществото на компютърните игри в Европа на най-голямото изложение за интерактивни игри и интерактивни забавления. От наскоро лансираните онлайн тренировки за електронни спортове с Alienware Академия, през новости в дисплеи и лаптопи на Alienware, до дебюта на мониторите за игра от Dell, които са направени, за да се харесат както на активни играчи, така и на хоби играчи.

„Gamescom ни предоставя възможността всяко лято да дойдем в Европа, където да представим най-новите си подобрения на над 350 000 посетители, ентусиасти в игрите,” казва Франк Азор, Вице-Президент и главен управител в Alienware, G серии и XPS. “Ние се гордеем, че можем да оправдаем очакванията тази година с множество нововъведения, включително нови технологии в нашите Alienware системи, помагайки на играчите да се състезават в най-добрата си форма.”

Alienware Академия – платформа за електронни спортове

За повече от 10 години, Dell и Alienware са изградили традиция в електронните спортове, включително с новите партньорства на Alienware с NBA и NBA 2K лига и с отбора си „Liquid“ за Тренировъчния отдел на Alienware в Лос Анджелис.

По време на Gamescom, посетителите ще могат да се потопят в дългоочакваната Alienware Академия, безплатна онлайн тренировъчна платформа, която да помогне на изпълнени с надежда атлети, да се научат да се състезават в света на електронните спортове като професионалисти. Водени от професионалистите на Отбор Liquid курсовете за Counter-Strike: Global Offensive учат механики, стратегии, които да подобрят игралното представяне чрез Tobii – технология за следене на погледа, топлинни карти, статистики и много други инструменти. Това помага въодушевени атлети да подобряват уменията си, да полагат повече усилия за постигане на целите си, да печелят практическа информация след урока и да оценят представянето си, спрямо останалите играчи в общността.

Alienware Команден център

В CES – Шоурум за клиентска електроника (от англ. Consumer Electronics Show) 2018, Alienware  представя и Alienware Команден център – „игрална начална страница“, която обединява системни настройки, съдържание и други функции. Вече достъпен, Alienware команден център е включен безплатно с всички периферни устройства на Alienware и може да се използва на всякакви компютърни системи, независимо от марката им. Предлагайки интегрирано табло за задачи, игрална библиотека, FX и функции за по-добро управление на капацитета на батерията, тази нова функция предлага бърз и лесен достъп до целия игрален каталог и възможност за детайлно настройване на всяка игрална единица.

Dell 24 и 27 инчови монитори

                                 

Със скорошното лансиране на G серията на Dell (семейство от четири игрални лаптопа), се появява ново предимство за компютърните играчи: чисто нови игрални монитори Dell. С 24 инча FHD и 27 инча QHD резолюция, бързо обновяване на страницата (144Hz за 24” и 155Hz за 27”) и невероятно скоростни - 1 милисекунди време за отговор по време на игра с минимум забиване, и двата предоставят плавно игрално преживяване, предлагат гъвкавост на играча, за да включва и изключва AMD FreeSync. Потребителите могат да индивидуализират до 3 акаунта и да избират предефинирани режими за най-добро персонализирано игрално преживяване. Яркото металическо синьо, вдъхновено от игрите, подчертава общия изглед на игралните компютри Dell за цялостна визия и игрално преживяване. По време на пробния период, Dell Premium Panel Exchange позволява безплатна смяна на панела, ако се намери дори и един по-ярък пиксел

Подобренията на Alienware Aurora и Area 51

Определеният тренировъчен компютър за Отбор Liquid - Alienware Aurora ще бъде достъпен с току-що обявения графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 и 2080 Ti. Като средна компютърна кутия, Aurora се е доказала като стожер при професионалните играчи, които имат нужда от високо представяне и възможност за постоянно подобряване. Новата Aurora е идеална за VR и 4K игри, а дори и до 12K игри с най-високите графични настройки.

Водещия Alienware игрален компютър – уникално проектирания Area-51, с емблематичното си трикрилно шаси – също ще бъде достъпен с новия графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX 2070, 2080 и 2080 Ti. Направен за ентусиасти в игрите, които искат по-добра игралност и представяне без накъсвания за последните VR, 4k и 8k игри, както и стрийминг, новият Area-51 е мощно чудовище с до 18-core Intel® процесори.

Alienware 15 и 17 игрални лаптопи

Alienware 15 и 17, абсолютните стожери в игралните лаптопи, сега включват LED осветление за всеки клавиш, за повече от 80 квадрилиона светлинни комбинации, безброй ефекти и режими. Подновената TactX клавиатура и n-key функция за натискане на множество бутони едновременно позволяват наличието на над 100 комбинации за максимално много действия в минута и е единствената клавиатура, която предлага едва 2.2мм път между клавишите, което позволява бързо преминаване от един клавиш на друг.

Dell и Alienware @ Gamescom

В Зала 8 на Игралната зона на Windows, Dell и Alienware ще представят новия Alienware и игрални продукти на Dell за европейския регион. Като допълнение, тази игрална технология ще предостави платформа за други партньори, включително Square Enix (Зала 9) и играта на Techland - Dying Light: Bad Blood (Зала 7), както и HiRez – инфлуенсърско събитие, отделно от изложението.

Достъпност:

· Alienware Команден център помощник за трети страни е достъпен още сега

· Alienware Академия започва бета версия този месец

· Alienware 15 и Alienware 17 с LED осветление на всеки бутон са достъпни сега на Dell.com от 21 август

· Dell монитори за игра 24“ и 27“ са достъпни сега на Dell.com от 21 август

· Alienware Aurora с графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX ще бъде достъпен за предварителна поръчка на Dell.com в началото на септември

· Alienware Area 51 с графичен процесор NVIDIA® GeForce® RTX ще бъде достъпна в началото на септември