Звездата на "Розова долина" е починал снощи в съня си на 28 години
Секция: СПОРТ
27 Август 2018 09:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звездата на "Розова долина" е починал снощи в съня си на 28 години

/КРОСС/ Звездата на Розова долина Емил Рачев е починал в съня си снощи. 28-годишният футболист си е отишъл напълно внезапно от този свят по подобие на капитана на Фиорентина Давиде Астори, който издъхна на 4 март, цитира Блиц, позовавайки се на приятели на момчето.

Рачев е взел участие в съботния мач на „розите" срещу Созопол в Казанлък от Трета лига при загубата с 1:2. Играл е много добре - подал е за гола на домакините и е ударил греда.

Чувствал се е отлично физически, но е бил в лошо настроение заради поражението. Вчера е трябвало да се види със своя треньор Атанас Апостолов.

„Първо се чухме по телефона, после си писахме и по вайбър. Идеята беше да се срещнем и да коментираме мача. Но го отложихме за понеделник. И ето че тази сутрин ми се обадиха, за да ми кажат, че е починал снощи в съня си. Всички сме в шок. Много тъжно, много...", заяви разстроеният Атанас Апостолов пред БЛИЦ.

По информация на КРОСС погребението на Емил Рачев ще бъде утре от 14 часа в Казанлък.

Екипът на агенция КРОСС изказва своите най-искрени съболезнования на близките и роднините на младия футболист. Светла му памет!