Излезе книгата с рекордите на "Гинес" за 2019 г.
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Август 2018 17:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Излезе книгата с рекордите на "Гинес" за 2019 г.

/КРОСС/ Книгата „Гинес. Световни рекорди 2019" излезе на пазара в САЩ на 28 август. Жителите на останалите страни ще имат възможност да се запознаят със селекцията от най-новите постижения в началото на септември.
"Най-популярната книга в света с рекорди се завръща с хиляди нови категории и нови рекорди, които включват всякакви постижения - от Космоса до спортните звезди в Инстаграм, фиджет-спинери, както и различни други постижения на човека. Ще намерите в нея стотици фотографии, които до сега никой не е виждал и безброй факти, цифри, статистически данни и подробности на всяка страница. "Гинес. Световни рекорди 2019 "- най-пълната картина на нашия свят днес" - пише в анотацията на книгата.
От компанията разпространител се надяват, че публикуването на книгата ще вдъхнови нови рекордьори и по този начин ще помогне на хората да открият своя потенциал.
Книгата на рекордите Гинес е публикувана за първи път в Лондон през 1955 г. Издава се всяка година на 21 езика и разказва за новите рекорди през едногодишния период.