Педофил блудствал с 9-годишната си дъщеря в Айтоско
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Август 2018 18:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Педофил блудствал с 9-годишната си дъщеря в Айтоско

/КРОСС/ Окръжният съд в Бургас остави в ареста 35-годишния Живко Петров от айтовското село Караново, който е обвинен за извършване на блудствени действия с 9-годишната си дъщеря.

Мярката му за неотклонение бе разгледана на въззивна инстанция. Магистратите отхвърлиха молбата му да бъде освободен с по-лека мярка.

Според прокуратурата той е извършвал блудствени действия с малолетното дете от ноември 2017 до март 2018 година. За това престъпление той може да лежи в затвор от 2 до 8 години.

"Обоснованото предположение се извежда от показанията на свидетелите и от заключението на съдебномедицинската експертиза. Живко П. е извършил действия на възбуждане и удовлетворяване на полово желание с малолетната свидетелка Ж. Т. Не е отпаднала предвидената в закона опасност обвиняемият да извърши престъпление. Предвид изложените съображения Окръжен съд - Бургас счете, че няма промяна на обстоятелствата относно определената мярка за неотклонение на Живко П., поради това не са налице условията за изменението й.", отчете Бургаският окръжен съд и забрани на Живко да иска промяна на мярката за неотклонение в следващите два месеца.

Цялото село Караново е потресено от зловещата история, съобщава "Флагман". Дъщерята на Живко е едва на 9 години, а изродът я насилвал близо 4 месеца. През този период той многократно е блудствал с детето.

35-годишният мъж заплашвал момиченцето, че ако каже на някого, нещо лошо ще се случи и с нея, и с майка й - Мария към която детето е изключително привързано. Заради това малката стоически търпяла, докато не изплакала голямата тайна на баба си - след поредната гавра от собствения си баща.

Бабата веднага подава сигнал в полицията, с детето започват да работят психолози, а майката остава шокирана от новината и не може да повярва, че под носа й Живко се е гаврил с детето и го травмирал за цял живот.

Живко Петров е потресъл полицаите с твърдението, че е "имал връзка със собствената си дъщеря" и всичко ставало по "взаимно съгласие". След като е бил арестуван съпругата му установила, че е бременна в 3-ия месец, но пред познати е признала, че ако не може да направи аборт, ще остави детето в дом, защото не иска вече да има нищо общо с извратения педофил.

По неофициална информация 35-годишният мъж работил в хотел в Слънчев бряг като общ помощник сервитьор. Той е арестуван и засега ще остане зад решетките, защото подозренията на съда са, че може да въздейства на основния свидетел - момиченцето да промени показанията си.