Началник уби собствения си работник
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Август 2018 13:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Началник уби собствения си работник

/КРОСС/ Задържан е работодател, който е убил работника си в Сърница. Убийството е станало на 29 август в района на Сърница, съобщават от пресцентъра на ОД МВР- Пазарджик.

От там посочват, че в сряда сутринта е получен сигнал в Районното управление във Велинград от 36-годишния Васил С.от с. Панчарево. Мъжът заявил, че е открил починал в микробус своя работник Георги К.- 47 г. от София. Автомобилът се намирал в местността "Таш Капия" в землището на Сърница. Екипи на "Спешна помощ" и полицейското управление пристигнали на мястото. Медиците констатирали смъртта на мъжа, а при извършения първоначален оглед не били открити видими следи от насилие. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик, където е установено наличие на черепно-мозъчна травма, по всяка вероятност причинена от удар с твърд предмет.

В хода на разследването е установено, че извършител на деянието е подалият сигнала Васил С. Починалият работил за извършване на строително-ремонтни дейности в имота на извършителя.

Мъжът първоначално е задържан в ареста за срок от 24 часа. С постановление на наблюдаващия прокурор срокът на задържането му е удължен със 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за мярка за неотклонение "задържане под стража".