Дванадесето кафене Starbucks® отвори врати в столичния Сердика Център
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Септември 2018 12:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дванадесето кафене Starbucks® отвори врати в столичния Сердика Център

/КРОСС/Starbucks®, представена в България от AmRest Coffee, откри ново кафене в Сердика Център София. Това е дванадесетият обект на световноизвестната кафе верига в страната. Той е разположен на ниво -1, с лесен достъп от централния вход и от подземния паркинг. Разполага с търговска площ от 60 кв. м и 23 седящи места. Кафенето ще бъде отворено за посетители от 08:00 до 22:00 часа всеки ден.

Новият Starbucks® е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за усамотен момент с книга или работна среща.

Гостите на официалното откриване на новото кафене имаха възможност да опитат ароматните напитки на Starbucks®, както и тържествената торта по случая. “Щастлив съм, че с обекта в Сердика Център разширяваме присъствието на Starbucks® в столицата и по-конкретно в тази част на града. Така още повече наши почитатели ще могат да се насладят на нашите кафе напитки, както и на уникалното Starbucks® изживяване. Това е първият подобен Starbucks® островен формат в страната.“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks® България.

                       

Всички гости на Starbucks® Сердика Център могат да опитат освен емблематичните напитки, приготвени с кафе 100% арабика, така и сезонните предложения. Вече в кафенетата се предлагат легендарните Pumpkin Spice Latte и Pumpkin Spice Frappuccino® – разкошна ароматна комбинация от ободряващо еспресо с подправки за тиквен пай и канела.

До края на годината предстои откриване на още един обект на Starbucks® в Пловдив, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още локации. Вече се извършва и реновиране на първите обекти на компанията у нас. Изцяло обновеният обект на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 62А приема клиенти от 6-ти юни тази година, а до дни ще отвори и реновираното кафене на ул. „Ф. Нансен“ в столицата.