Световните брандове ZARA и ИКЕА влизат в обновения мол Пловдив Плаза
Секция: БЪЛГАРИЯ
04 Септември 2018 12:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Световните брандове ZARA и ИКЕА влизат в обновения мол Пловдив Плаза

/КРОСС/ ZARA, една от водещите международни модни фирми, стъпва в PLOVDIV PLAZA.

Световната верига за обзавеждане на дома ИКЕА отваря Център за поръчки в обновения мол.

Дългоочакваният от пловдивчани моден бранд ZARA стъпва в града на тепетата с  магазин с площ от над 3700 кв. м. в обновения търговски център PLOVDIV PLAZA, който ще бъде най-големият и иновативен мол в региона. ZARA e част от Inditex – най-голямата модна дистрибуторска група в света, включваща още изключителните марки Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho и други, които също ще бъдат представени в търговския център.

                     

PLOVDIV PLAZA ще отвори врати през месец ноември 2018 г. с търговска площ от 35 000 кв. м. На 3-те нива на търговския център ще има изключително разнообразие  магазини на водещи световни и български вериги. 

Пловдивчани вече ще могат да пазаруват и получават своето обзавеждане и декорация за дома от световноизвестния бранд ИКЕА бързо и лесно в ИКЕА Центъра за поръчки, който ще отвори врати в мол PLOVDIV PLAZA.

Това е третият Център за поръчки на ИКЕА и е разположен на 2200 кв. м площ. В обзаведените мострени стаи, които ще се намират на първия етаж в най-големия и модерен пловдивски мол, ще може да се видят аранжирани комбинации на част от продуктите на шведската верига. Посетителите ще може да вземат каталог ИКЕА, да направят консултации относно своята покупка и да направят поръчка от целия продуктов асортимент, наличен в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си в Центъра за поръчки, без допълнително оскъпяване за доставка. Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се предлагат допълнителни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Добре познатата на клиентите верига за търговия с дрехи, обувки и аксесоари H&M също ще присъства в обновения мол.

 „PLOVDIV PLAZA e предизвикателство да покажеш новаторство, креативност, модерен подход към търговията и забавленията на една взискателна и интелигентна аудитория, каквито са нашите бъдещи клиенти в Пловдив.  Надявам се, че ще оправдаем техните очаквания за един нов маркер на социалния живот в Пловдив, какъвто се надяваме да бъде нашият търговски център – уникално място за пазаруване, забавление и общуване на хора с различни интереси. Щастливи сме, че иновативният ни проект и редизайн на мола, привлякоха водещ ритейлър като Inditex с дебют за пловдивския пазар, както и редица световни и български марки. Очаквайте още вълнуващи новини около проекта в следващите седмици. Защото Пловдив заслужава най-доброто!“, коментира Къртис Кауърд, управляващ съдружник във фонда за управление на активи Arceland Group, собственик на търговския център.

                  

С отварянето на мола ще заработи и най-големият LED екран в България. Екранът, който ще се издига в атриума, ще бъде изграден по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16,3 м и площ от 175 кв. м! Той ще излъчва непрекъснато и напълно безплатно специално разработени 3D клипове.

За любителите на екстремните изживявания на Първо ниво в Западния атриум ще има зона със стена за катерене и батути.

Разнообразни и любими на всички заведения за хранене, както и голям детски център ще са на разположение на второ ниво. Приятната атмосфера в зоните за хранене ще се допълва от големи тераси от източната, южната и западната страна на сградата.

Освен разнообразните модни магазини, в сградата на PLOVDIV PLAZA ще бъде разположен и модерен офисен център. Той е с 12 000 кв. м разгъната застроена площ, самостоятелен вход с лоби и връзка с мола. За удобство на посетителите на търговския център и работещите в офисите са предвидени 3 надземни парко етажа с 1200 места. В допълнение към тях ще бъдат 50 външни парко места и 50 в подземен паркинг.

PLOVDIV PLAZA е част от портфолиото на фонда за управление на активи Arceland Group. http://www.arceland.net/