Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори
Секция: ЛЮБОПИТНО
06 Септември 2018 11:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Руснаци, заподозрени в отравяне на Скрипал, се оказаха британски актьори

/КРОСС/ Двамата заподозрени за отравянето на бившия офицер на ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Джулия в Солсбъри - Александър Петров и Руслан Боширов се оказаха британски актьори, Пол Колинсън и Джефри Фийлдс, а видеото от камерите за видеонаблюдение на които са заснети, се оказаха снимки от поредицата на сериала "KGB Spy", който беше показан по британската телевизия в началото на 2000-те.

Това съобщи на страницата си във Facebook продуцентът на сериала Майкъл Кълиган, пиши сайт newsland.com.

"Приятели, това е нещо невероятно . Това е по-забавно от мистър Бийн. Майка Тереза (очевидно авторът е имал предвид британския премиер Тереза Мей) показва снимки на двама руснаци, които са били снимани в моя сериал от преди 20 години, дори взеха и кадъра от там. Между другото, момчета - са британци, обаче, в други филми, не съм ги виждал да се снимат. Може би наистина отидоха да работят за КГБ ", пише Кълиган с усмивка.

Постът във фейсбука на продуцента в социалната мрежа събра повече от 100 коментара и лайкове за 45 минути, но по-късно бе премахнат, вероятно от администрацията на Facebook.

                       

Кадър от филма " Червена топлина " (1988).

Скотланд Ярд трябваше изгледа всички филми, започвайки от 1988 г.!

 

И сега погледнете снимките по-надолу.

Как може двамата да минат през един и същ коридор, в едно и същото време, секунда в секунда ?

 

Между другото, защо тази информация се появи точно сега?

През март 2018 г. се случи "отравянето на Скрипал" при подготовката и изпълнението на операцията на сирийската армия за освобождаване на Източната част на Сирия.

През септември 2018 г. сирийската армия подготвя операция за елиминиране на екстремистите в Идлиб (северозападна часта на Сирия) За пореден път Русия е обвинена, че "се опитва да убие Скрипал " и отново има провокация за използване на "химическо оръжие", този път в Идлиб.