Honor Play обявен за „Най-добрият продукт на IFA 2018“
Секция: Технологии
07 Септември 2018 10:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Honor Play обявен за „Най-добрият продукт на IFA 2018“

/КРОСС/ ървото устройство за мобилен гейминг на Honor бе наградено за своите изключително бързи обороти на работа от топ IT медии.

Honor, младежкият, модерен и иновативен смартфон бранд, спечели поредица от награди на IFA 2018 със своя супер бърз и супер смарт Honor Play. Първият по рода си флагман за мобилен гейминг на Honor беше високо оценен, заради своите GPU Turbo и интелигентни функции, включително вибрациите, задвижвани от изкуствен интелект (AI), и 6.3-инчовия екран с ноч, който е перфектната арена за игри.

По време на IFA 2018 в Берлин, световното изложение за потребителска електроника, Honor Play си завоюва 9 награди „Най-добрият продукт на IFA 2018" ("Best of IFA 2018" award) от 9 водещи технологични медии: Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android и Technobuffalo. Android Headlines похвали отличната производителност и впечатляващата достъпност на Honor Play, докато Digital Trends са впечатлени от качеството на графиките и изключително интелигентната AI камера. Pocket-lint препоръчва Honor Play, заради графичната производителност на GPU Turbo и невероятно достъпната цена. T3 хвали скоростта на изпълнение, 6.3-инчовия FHD+ екран и геймър-ориентираните хардуер и софтуер.

                       

Устройството за мобилни игри също получи похвали от Ubergizmo за своя процесор Kirin 970 с GPU Turbo, който според медията предлага изключителна производителност на конкурентна цена. Gear Diary препоръчва на геймърите да купят геймърския цветови модел на Honor Play, заради неговия изключителен дизайн, а Geek Spin харесват Honor Play, заради изключителното му представяне, цялостните му характеристики и достъпност. Talk Android и Technobuffalo също хвалят отличната производителност на Honor Play, заради която го удостоиха с наградата „Най-добрият продукт на IFA 2018".

В допълнение към наградите на IFA, Honor Play също си спечели над 6 редакционни препоръки от водещи IT медии. Той бе определен като: „Препоръчан продукт от Digital Trends", „Препоръчан от Expert Reviews", „Избор на редактора" на Pocket-lint, „Най-добрият гейминг смартфон" според T3, „Препоръчан от Tech Advisor и „Препоръчан от Trusted Reviews".

Пускането на пазара на Honor Play дава възможност на младите хора да се насладят на смартфон с безпрецедентно добро представяне в игрови режим и безспирни развлечения. С глобалната му премиера на IFA 2018 бяха въведени две революционни смартфон технологии за геймърите и останалите потребители: 1. технологията GPU Turbo на Honor, която драстично увеличава графичната производителност и изчислителната ефективност и 2. усъвършенстваната AI камера.

„Гордеем се със високата оценка на медиите и на различните пазари. Honor Play предлага на младите хора това, което те наистина искат от своя смартфон, едно безкрайно и пълно потапяне в свят на игри и развлечения. Признанието от медиите само потвърждава, че Honor Play е революционния момент, който индустрията отдавна чакаше", заяви Джордж Дзао, президент на Honor.

Представен в Берлин в края на август тази година, Honor Play е звяр от среден клас, снабден с GPU Turbo - новаторска технология за графична обработка, която отговаря на изискванията на младите геймъри за светкавично бърза графична обработка и консумация на енергия.

Honor Play също така разполага с огромен 6.3-инчов FullView дисплей с впечатляващо съотношение екран към тяло от 89% и огромна 3.750mAh батерия, която поддържа поне 4.5 часа интензивна игра. Honor Play вече е в продажба в България на цена, стартираща от 689 лв., в Технополис и Plesio. Смартфонът може да бъде закупен и на цена от 329 евро на HiHonor.com на световните пазари, включително Западна Европа (Великобритания, Франция, Германия, Италия и Испания), Централна и Източна Европа, Близкия изток, Русия, Индия и Азиатско-тихоокеанския регион.