Катастрофа блокира трафика по АМ "Хемус" в посока Варна
Секция: Автомобили
08 Септември 2018 09:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Катастрофа блокира трафика по АМ "Хемус" в посока Варна

/КРОСС/ Временно е ограничено движението по АМ "Хемус" в посока Варна при км 355, поради ПТП, съобщиха от АПИ. Обходен маршрут: етапна връзка Каспичан по път I-2 гр.Нови Пазар - с. Ветрино - гр. Девня. Движението се регулира от пътна полиция.

Малко след 8 часа тази сутрин в дежурната оперативна част на ОДМВР- Шумен бил приет сигнал за възникнал пътен инцидент на км 355+700 на АМ "Хемус" / в посока към гр. Варна на около километър край бензиностанция ОМВ преди Нови пазар. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция и пожарна.
След пристигане пътните полицаи установили, че водач на товарен автомобил Ивеко с варненска регистрация се преобърнал върху пътното платно, като част от каросерията била в насрещната лента за движение. Водачът А.К. /54г./ от Аксаково не е пострадал. Правоспособен е, тестван е за алкохол, наличие не е установено. Движението се осъществява през алтернативен маршрут, пътни полицаи регулират автомобилите и ги насочват през етапна връзка. Молим водачите да спазват указанията на екипите на "Пътна полиция". Установени са водачи, които са навлезли в насрещната лента за движение на АМ"Хемус", като към тях ще бъде взето отношение по Закона за движение по пътищата.