Съдът остави в ареста британския турист, буйствал в Слънчев бряг
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Септември 2018 13:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съдът остави в ареста британския турист, буйствал в Слънчев бряг

/КРОСС/ Съдът в Несебър реши да остави за постоянно в ареста 27-годишния английски турист Дани Джеймс, който буйства в хотел в Слънчев бряг и наби друг турист с увреждания.

Мотивите на съда бяха, че той е проявил упоритост при извършване на престъплението, а майка му е признала, че двамата много работят в Англия и идват на почивка в България,за да разпускат с алкохол.

Според държавното обвинение младежът трябва да остане в ареста, защото може да се укрие, след като почивката му вече е свършила.
Пред съда той е заявил, че искрено съжалява и не е агресивен човек. Обяснил е, че е изпил няколко питиета и не помни какво се е случило. Поискал е да бъде освободен под парична гаранция от 10 000 лева.

Майката на подсъдимия британец, която е станала свидетел на инцидента, е напуснала страната ни. В съдебната зала присъстваха бабата и дядото на младежа.

"Нищо не знаем. Бяхме на почивка в Слънчев бряг и не сме го виждали от Англия. Разбрахме, че е задържан. За какво, не знаем", посочи дядото на момчето, а според баба му той е прекрасен човек.

Снимка: btvnovinite.bg