Премиери и хитови модели на първото в България изложение за електромобили ELECTRO МOBILITY ЕXPO
Секция: Автомобили
09 Септември 2018 10:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премиери и хитови модели на първото в България изложение за електромобили ELECTRO МOBILITY ЕXPO

/КРОСС/ Автопремиери, хитови модели и една огромна изненада очакват посетителите на първото специализирано изложение за електромобили в България ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Ексклузивното събитие, което ще се проведе от 13 до 16 септември в Sofia Ring Mall, ще събере на едно място най-добрите модели електромобили на световните автопроизводители, хибриди и цялата широка гама електрически превозни средства - от лекотоварни модели до мотопеди и велосипеди.
Сред големите изненади на международното изложение са премиерите на нови електромобили, както и пазената засега в тайна сензация, която ще бъде показана в мола в полите на Витоша. Посетителите на ELECTRO MOBILITY EXPO ще могат да видят и да тестват лично хитовите модели на големите електромобилни лидери, Hyndai, Nissan, Jaguar, VW, KIA, Renault и много други. Очакват ги и атрактивни демонстрации. Също така ще научат за постиженията и перспективите пред сектора в специализираната конферентна сесия, на която водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемитеенергийниизточници в областите транспорт, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни мрежи, умни градове.
Продажбите на електромобили в Европа бележат рекорден 42 процентов ръст през тази година в сравнение с 2017, заради което се очаква голям интерес към ELECTRO MOBILITY EXPO.Това е поредното събитие, с което Sofia Ring Mall затвърждава имиджа си на топ локация, в която постоянно се случват ексклузивни събития, предоставящи неповторими преживявания на клиентите.
ELECTRO MOBILITY EXPO, чието мото е „Предизвикай бъдещето", се провежда под патронажа на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Входът за 4-дневното изложение в Sofia Ring Mall е безплатен. На него ви очакват много приятни изненади и награди. Още подробности за ELECTRO MOBILITY EXPO можете да научите на https://www.facebook.com/events/260894967985284/