Николай Николов внася в СО подписката срещу травеститите и хамалите в понеделник
Секция: ПОЛИТИКА
09 Септември 2018 15:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Николов внася в СО подписката срещу травеститите и хамалите в понеделник

/КРОСС/ Общинският съветник от БСП Николай Николов официално ще внесе в Столична община подписката срещу травеститите и хамалите в понеделник в 11,30 часа. За 8 дни в края на август той събра над 1000 подписа срещу травеститите и хамалите на бул. "Христо Ботев" и площад "Македония" в София. Заедно с подписката, Николай Николов ще входира и питане към кмета Йорданка Фандъкова с въпроси по темата.

Преди да внесе подписката общинският съветник ще се включи в протеста с искания за строеж на ясли, детски градини и училища, който ще се проведе в 10,30 часа пред входа на Столична община.

Протестът с настояване за решаване на проблема с недостига на места в детски градини и училища, както и за кадрови промени в Дирекция "Образование" в СО ще бъде подкрепен и от Младежката организация на БСП - София. Както е известно, в Международния ден на младежта, 12-и август, социалистите от Младежкото обединение към БСП - София организираха акция пред Столична община под мотото "Място за всяко дете". Тя беше насочена именно към проблема с недостига на места в детските градини в столицата и невъзможността на кмета Йорданка Фандъкова и нейния екип да се справят с него.