Американският проект SKY WHITE TIGER пристига за първи път в България (видео)
Секция: Шоубизнес
11 Септември 2018 12:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Американският проект SKY WHITE TIGER пристига за първи път в България (видео)

/КРОСС/ Вечерта открива Desy от Phuture Shock с пълен сет от авторски песни и в унисон с мистичното настроение на бруклинският фронтмен и продуцент.

Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен -  бруклинският фронтмен и продуцент Louis Schwadron (Луис Шуадрън), известен още с артистичният си солов проект SKY WHITE TIGER ще изненада феновете си у нас за първи път на 20 септември в столичния клуб “Терминал 1”. Изключителен мулти-инструменталист, който впечатлява с изпълненията си и на валдхорна - Louis Schwadron с лекота размива границите между фантазия и реалност в музиката си.

С впечатляваща автобиография - с магистърска степен от най-престижното училище по изкуства в света - Julliard School, в момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен директор го нарича "единственият музикант с толкова енергия и тонове опит, работещ с гениите на музиката". Той е сред малцината забелязани и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на световни звезди като David Bowie, Radiohead, Elton John, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и много други.

За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил уникален, електронен, мистичен сет, с който ще представи проекта SKY WHITE TIGER и последният си албум “Invisible City”. От София ще стартира неговото европейско турне с гост музикант също толкова интересният и впечатляващ барабанист – Michael McQuilken (от групата Odysseus Finn), с която е идвал в България.

Самият Майкъл е музикант, писател, режисьор, бивш барабанист на Amanda Palmer. Работил е и с други известни изпълнители като Wayne Coyne (Flaming Lips) и Jeffery Zeigler (Kronos Quartet). Завършил е театрална режисура в престижния Yale School of Drama, а в последно време се е фокусирал върху това да пише мюзикъли и модерни опери.  

Определено на 20 септември в “Терминал 1” ще бъде повече от интересно. Очаква ни едно съвременно, различно, артистично, нестандартно, музикално, визуално, електронно, аукустично и органично шоу с елементи на кино и театър и преди всичко много позитивно! Нюйоркчанинът Louis Schwadron вярва в силата на позитивното мислене и е артист - в пълния смисъл и блясък на думата!

Преди SKY WHITE TIGER вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – DESY (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще представи авторска музика в навечерието на илизане на новият й първи авторски албум. Преди малко повече от месец DESY пусна и видео към една от песните в него със заглавие “Misery”. Можете да видите видеото ТУК.

Билети за DESY & SKY WHITE TIGER на 20 септември в “Терминал 1” можете да закупите в системата на Eventim.bg и още от щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“.

Цената им е 10 лв (на предварителна продажба), а на място и в деня на събитието  билетите ще е по 12 лв.

Следете събитието във фейсбук ТУК.

Билети има ТУК

Чуйте SKY WHITE TIGER:

video: https://www.youtube.com/watch?v=62F10U1FiLI

video: https://www.youtube.com/watch?v=dPS1gKsKeT4

И новото парче на DESY:

video: https://www.youtube.com/watch?v=mB1TZIUzNNE

Европейското турне на Sky White Tiger ще започне от България с концерт в Терминал 1 в София на 20 септември:

https://www.facebook.com/events/983646331795479/

На 21 септември Sky White Tiger са в Пловдив с концерт в “Празниците на Стария град”:

https://www.facebook.com/events/235041457195742/ 

В Деня на независимостта на България -  22 септември ще гостуват във Велико Търново:

https://www.facebook.com/events/400886073770795/

На 25 септември в Stage Bar, Благоевград: 

https://www.facebook.com/events/2203458593015967/