48 клиенти спечелиха награди в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Септември 2018 15:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
48 клиенти спечелиха награди в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

/КРОСС/ На 10 септември в присъствието на нотариус бяха изтеглени нови 12 късметлии в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“. Това беше четвърто поред теглене, с което печелившите участници вече са 48. Всеки от тях получава награда на стойност 50 лева за покупка на енергийно ефективен електроуред от най-голямата верига за техника у нас “Техномаркет“.

Кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ стартира в средата на май и до момента хиляди клиенти на компанията се включиха, като посетиха клиентски център на ЕНЕРГО-ПРО и попълниха специалните талони за участие. Всеки клиент на електроснабдителното дружество ЕНЕРГО-ПРО Продажби може да вземе участие в играта, като задължително условие е да бъде титуляр по партида и да попълни коректно данните си в талона, в това число клиентски номер и актуални данни за контакт. Специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в центровете за обслужване на клиенти (ЦОК) са на разположение да съдействат на всеки, който желае да вземе участие в играта.

Единствено в центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО клиентите могат да ползват всички услуги, предлагани от компанията – от плащане на сметка за електроенергия до откриване на нова партида за ток. Така с едно посещение могат да спестят време като съчетаят ползването на различни услуги и в същото време да опитат късмета си с попълването на талон за участие в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“.

Играта ще продължи до края на годината, като всеки месец ще бъдат теглени нови печеливши участници. Късметлиите се обявяват в секция Кампании на интернет страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна - www.energo-pro.bg и ЕНЕРГО-ПРО Продажби - www.energo-pro-sales.bg,  както и във всички Центрове за обслужване на клиенти.

Имената на печелившите, както и пълните условия на кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ клиентите могат да намерят на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Specheli-s-ENERGO-PRO.