Михалис Хаджиянис идва със специално шоу и много хитове
Секция: КУЛТУРА
11 Септември 2018 16:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Михалис Хаджиянис идва със специално шоу и много хитове

/КРОСС/ Гръцката звезда обещава над два часа музика и танци

Любимецът на българската публика Михалис Хаджиянис ще зарадва верните си фенове със специален концерт в София през пролетта. Един от най-успешните гръцки изпълнители за 21 век ще подготви над два часа с най-обичаните си парчета и ще вдигне зала 1 на НДК отново на крака на 6 октомври 2018 г. След като посети страната ни и буквално се влюби в нея, Михалис няма търпение за предстоящото си шоу и дори се консултира с българските си познати относно предпочитанията на местните фенове:

„Все още съм във възторг от България и разказвам навсякъде за вашата публика. Страхотно посрещане и страхотна атмосфера! Този път смятам да е още по-дълго и още по-забавно, гответе се за голям купон и хубава музика“.

Михалис се появява на европейската сцена още на 17, когато представя Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. Следват няколко изключително успешни и дори платинени албуми, абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър и безспорното признание на публиката по цял свят, която е многомилионна. През 2004 г. той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 г. Михалис получава над 30 награди само в Гърция, които го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 г. Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място сред най-влиятелните гърци. Михалис лично е автор на повечето си песни, сред които емблематичната му балада „De Fevgo“ (Няма да си тръгна), както и хитовете „То Kalokairi Mou” (Моето лято), "An Mou Tilefonouses” (Ако ми беше звъннала), както и песни на други гръцки изпълнители сред които и Despina Olympiou, Giorgos Dalaras, Pashalis Terzis, Natassa Theodoridou.

Билетите са в продажба на цени от 40 до 100 лв. онлайн, в мрежата на EVENTIM, включително  билетен Център НДК, The Mall и бензиностанции OMV