Електроразпределение Север подготви съоръженията преди първия учебен ден
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Септември 2018 11:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Електроразпределение Север подготви съоръженията преди първия учебен ден

/КРОСС/ Във връзка с началото на учебната година екипи на ЕРП Север извършиха обстоен оглед и подмяна на елементи от електроразпределителните съоръжения в близост до училищата в Североизточна България. Тези дейности са задължителна част от ежегодната есенна профилактика на дружеството като подготовка за есенно-зимния сезон.

Проведени бяха тестове на електрическите елементи, захранващи учебните заведения, което се прави с цел да се осигури безаварийна работа на електроснабдителните съоръжения по време на тържествата в първия учебен ден и при по-нататъшния учебния процес.

Специалистите на Електроразпределение Север са в готовност да реагират незабавно при непредвидени повреди по съоръженията на територията, обслужвана от дружеството. В координация работят и диспечерските центрове, които ръководят дейностите на екипите.

Телефон 0700 1 61 61 е на разположение на клиентите 24 часа в денонощието за подаване на сигнали във връзка с електрозахранването.

Клиентите могат да се обаждат по всички въпроси, касаещи работата на електроразпределителната мрежа в Североизточна България, включително разбити и повредени касети и електрически табла, каквито случаи има нерядко. Служителите на ЕРП Север ще извършат своевременна проверка на всеки сигнал и ще предприемат необходимите мерки.