Удължен е крайният срок за участие в младежкия конкурс на Golden Drum - The Young Drummers Competition
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Септември 2018 11:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Удължен е крайният срок за участие в младежкия конкурс на Golden Drum - The Young Drummers Competition

/КРОСС/ Двадесет и петото издание на  международния рекламен фестивал Golden Drum ще се проведе в периода 17 - 19 октомври 2018 г. в гр. Порторож, Словения. В продължение на три дни, рекламната надпревара ще предложи богата качествена програма, част от която е и състезанието за млади таланти The Young Drummers Competition. Кандидатури в конкурса за артисти под 30-годишна възраст ще се приемат до 21-ви септември, а не до 10-ти, както беше планирано предварително.

Темата на състезанието тази година е словенският град Пиран под наслов „Пиран – Градът на Тартини“. Всички творби ще бъдат оценявани от жури, съставено от пет международно признати творчески експерти от индустрията. Целта на създаваните творби е да представи един от най-автентичните средиземноморски градове, който освен туристическа дестинация, предлага още и много незабравими преживявания, и културни събития, включително тези, свързани с Джузепе Тартини, италиански композитор и цигулар, роден в гр. Пиран.

Всяка година конкурсът дава възможност на млади таланти да избират измежду различни възможности за регистрация, както и да се възползват максимално от своето време, като посетят специална образователна програма. Партита и много възможности за създаване на контакти са също сред причините, които привличат младите професионалисти.  

Участниците в състезанието на Golden Drum за млади артисти имат още няколко сериозни повода за участие:

· Най-впечатляващите творби ще бъдат представени на сцената на фестивала Golden Drum, а авторът на най-добрия плакат ще получи 3000 евро парична награда от Пиран.

· Конкурсът The Young Drummers Competition е трамплин за млади таланти. Всяка година водещи хора от агенции и маркетингови отдели на фирми посещават фестивала Golden Drum и забелязват млади таланти, с които биха искали да работят в бъдеще.

· Победителят в състезанието, както и тези, които се нареждат на второ и трето място ще получат пълна регистрация за  Golden Drum 2019, като мотивация за нова доза творчество и посещение през следващата година.

Крайният срок за подаване на заявки е удължен до 21-ви септември.

Кандидатстването става на този адрес, а повече информация за условиятa за участие, може да бъде намерена тук.