Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са сключили брак
Секция: Шоубизнес
15 Септември 2018 10:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са сключили брак

/КРОСС/ Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се оженили? Двойката е била забелязана в обредната зала на съда в Ню Йорк в четвъртък 13.09.2018 г., предполагаше се, че са там, за да вземат разрешителното си за брак, но сега стана ясно, че щастливата двойка е решила да се ожени тогава и планират тържество с приятели и роднини в Канада, което вероятно ще се състои в следващата седмица, съобщи „Контакт мюзик".

Източник е споделил пред списание „Пийпъл", че „те продължиха напред, без да слушат никого. Ще имат голямо празненство пред Господ и всички, които обичат."

Джъстин потвърди годежа си с Хейли само няколко дни след като и предложи по време на пътуване до Бахамите миналия месец.

Изглежда Хейли от своя страна е избрала да остави кариерата си на малко по-заден план, за да може да прекарва повече време с годеника си.

Попитана защо не е приела повечето от ангажиментите свързани със Седмицата на модата в Ню Йорк тази година тя отговори, че „опитах се да ги подбирам, защото исках да имам време, което да прекарвам почивайки си и да бъда със семейството и годеника ми."