Скандал с общинар от ВМРО: Нападнал ли е възрастна жена
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Септември 2018 10:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Скандал с общинар от ВМРО: Нападнал ли е възрастна жена

/КРОСС/ Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната полиция срещу общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера. Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на жената в метростанция вчера.

Показания в полицията все още не са давани.

87-годишната Дора Николова в момента няма жилище. Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види колко е часът.„И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крака до тавана и хвърчат разни неща, които аз в момента не мога да осъзная какво са, но понеже аз тръгвам там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче", описва последвалите събития тя. Има и свидетели на случката. По думите им, Контрера се отнася грубо и с тях, и с полицаите, които идват малко по-късно. „Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: „Сега ще видиш кой съм аз!". И аз му казвам: „Вие какво, полицай ли сте?" Той ми казва „Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!", разказва Ирина Кръстева.

Дора обяснява, че не познава Карлос Контрера, въпреки че скоро е нощувала в коридора на сградата на ВМРО.

От пресцентъра на участващата в управлението националистическа партия заявиха, че Контрера няма да коментира, докато не бъде извикан в полицията, за да даде показания.

„Да се извини по някакъв начин на жената и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, независимо колко са симпатични и какво е психичното им състояние, никой не знае какво ще стане с нас", призовава Ирина Кръстева.