Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздравява учителите и учениците по случай новата учебна година
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Септември 2018 10:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздравява учителите и учениците по случай новата учебна година

/КРОСС/ “Днес е вълнуващ и празничен ден за всички нас. Той дава началото на нова учебна година, изпълнена с много усилия и упорит труд, но и със стремеж към знание, с успехи и нови постижения“, отбелязва Цвета Караянчева в поздравлението си към учителите и учениците. „Пъстрите букети, които учителите получават днес, са израз на любов и благодарност  за ежедневната им грижа за нашите деца, за усилията да ги възпитават и образоват. 

Отговорността на преподавателите е огромна, защото на тях разчитаме да подготвят децата за живота, да ги превърнат в личности и достойни граждани. Затова от сърце им желая да се радват на най-ценната награда – достиженията и признателността на своите ученици!“, добавя тя.

„Скъпи млади хора, черпете с пълни шепи от опита и знанията на Вашите учители и родители и в същото време, използвайте предимствата, които Ви дава съвременният високотехнологичен свят. Смело и дръзко мечтайте, поставяйте си високи цели и ги постигайте с талант и настойчивост”, отбелязва председателят на парламента в поздравлението си към учениците.