Международният опит в сферата на публично-частното партньорство ще бъде представен в София
Секция: ИКОНОМИКА
17 Септември 2018 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Международният опит в сферата на публично-частното партньорство ще бъде представен в София

/КРОСС/ На 19 и 20 септември 2018 г. в Резиденция „Бояна“, дом №2, гр. София, Министерството на регионалното развитие и благоустройството организира Международна практическа конференцияуъркшоп на тема „Възможности и перспективи за развитие на публично-частното партньорство“.

В събитието ще се включат представители на Business Advisory Board към Икономическата комисия за Европа на ООН.  

Целта на конференцията е да се представи международния опит в областта на публично-частното партньорство, както и да се обсъдят предизвикателствата и възможностите за по-широкото му приложение в контекста на бъдещи инвестиционни процеси в България.

На 19 септември 2018 г. конференцията ще започне в 13.30 часа.

За участие в първия ден на събитието са поканени министри, представители на комисии в Народното събрание, на Агенция „Пътна инфраструктура“, НСОРБ и кметът на София Йорданка Фандъкова.

На 20-ти септември /четвъртък/ ще се проведе втората част на конференцията – уъркшоп по основни въпроси, свързани с публично-частното партньорство в областта на ВиК и пътната инфраструктура. Началото ще бъде от 10.00 часа.

Във втория ден на събитието ще се включат представители на работодателски и браншови организации, на Столична община, асоциации и неправителствени организации в областта на ВиК и пътната инфраструктура, финансови и образователни институции.