Вицепрезидентът: Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Септември 2018 13:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вицепрезидентът: Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество

/КРОСС/ Илияна Йотова откри първия учебен ден в столичното 18-о СУ „Уилям Гладстон“

„Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество. Вие, учителите, трябва да получите голямото уважение от обществото и достойното признание от държавата, които заслужавате. Това е наш дълг към вас“. С тези думи вицепрезидентът се обърна към преподавателите в столичното 18-o СУ „Уилям Гладстон“, където откри новата учебна година.

„Днешният първи учебен ден съвпада с голям празник. Убедена съм, че тази учебна година ще бъде още по-успешна, защото вярата, надеждата и любовта са най-висши ценности, без които не можем“, заяви вицепрезидентът и честити празника на София. Илияна Йотова се обърна към учениците с пожелание да бъдат здрави, любознателни и упорити.

Директорът на 18-o СУ „Уилям Гладстон“ Величка Стойчева показа на вицепрезидента Илияна Йотова иновативните кабинети в учебното заведение, което е с най-голям брой ученици в цялата страна. „18-o СУ успешно съчетава традициите с иновациите, с богатството на култури и езици“, отбеляза вицепрезидентът. В училището се изучават седем чужди езика.