Красавица, снимала снимала се с Брад Пит, стана „Мис Италия” (видео)
Секция: Шоубизнес
18 Септември 2018 15:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Красавица, снимала снимала се с Брад Пит, стана „Мис Италия” (видео)

/КРОСС/ 26-годишната Карлота Маджорана е новата „Мис Италия”. Красавицата победи в надпревара с 32 конкурентки, предаде ilfattoquotidiano.it.

Карлота бе претендентка от областта Марке. Тя е висока 1,74 метра и е с кестенява къдрава дълга коса. Завършила е Националната академия за танцово изкуство и е имала малки роли в няколко филма, сред които „Дървото на живота” с Брад Пит.

На второ място остана неаполетанката Фиоренца Д'Антонио.

На трето място се класира 18-годишната брюнетка от Таркуина Киара Борди. Тя е висока 1,75 метра и е първата участничка в конкурса, която е с протеза на крака. Момичето е изгубило долната част на левия си крак при зловеща мотоциклетна катастрофа преди пет години. Вместо да се предаде и да се отчая, тя е решила да се бори и да докаже на хората, че може да побеждава дори в конкурси за красота.

По повод класирането й на финала на конкурса се намериха зложелатели, които в интернет казаха, че за нея са гласували защото тя е саката. Някои дори написаха, че сега е ред в конкурса „Мис Италия” да се появят и животни, например кучета и прасета. В отговор на тези зложелатели Киара каза, че на нея може да й липсва крак, но тя има сърце и мозък за разлика от онези, които я обиждат в социалните мрежи.

video: https://www.youtube.com/watch?v=-MQEYJjaoM4