Народни представители от ПГ на "БСП за България" обсъждат "Визия за България" с граждани от Велико Търново
Секция: ПОЛИТИКА
18 Септември 2018 17:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Народни представители от ПГ на "БСП за България" обсъждат "Визия за България" с граждани от Велико Търново

/КРОСС/ На 19.09.2018г. (сряда) народните представители от ПГ на "БСП за България" ще обсъдят "Визия за България" с граждани от област Велико Търново.

От 14:00 часа депутатите от левицата Георги Гьоков, Милко Недялко, Валентина Найденова и Александър Паунов ще се срещнат с обществеността в гр. Велико Търново, в Клуб на пенсионера и инвалида на ул. "Краков"  8А.

В 16:00 часа в Пленарната зала на общината, в гр. Елена, депутатите Таско Ерменков, Александър Симов, Денчо Бояджиев и Георги Андреев ще се срещнат с граждани.

От 17:00 часа в Лекционната зала на читалището в гр.Павликени ще се проведе среща с народните представители Петър Кънев, проф. Светла Бъчварова, проф. Георги Михайлов, Димитър Стоянов и Радослав Стойчев. 

В 17:30 часа, в Младежкия дом на гр. Горна Оряховица зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски и народните предсатвители Анелия Клисарова, Кольо Милев, Иван Ченчев и Явор Божанков ще обсъдят "Визия за България" с обществеността.

От 17:30 часа в Конферентната зала на Историческия музей в гр. Полски Тръмбеш зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев и депутатите Веска Ненчева, Стефан Бурджев и Димитър Георгиев ще се срещнат с граждани.

В 17:30 часа, в залата на общинския съвет в гр. Лясковец, секретарят на ПГ на левицата Кристиан Вигенин и депутатите Славчо Велков, Георги Стоилов и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността.

От 17:30 часа в малкия салон на читалището в гр. Златарица ще се проведе среща с депутатите Кристина Сидорова, Йордан Младенов и Виолета Желева.

В 17:30 часа в Клуба на пенсионера в гр. Стражица ще се проведе среща с народните представители  Дора Янкова, Стоян Мирчев, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.

В 18:00 часа, в гр. Велико Търново, председателят на БСП Корнелия Нинова,  зам.-председателите на ПГ на левицата Крум Зарков и Весела Лечева, секретарят на групата Ирена Анастасова и народните представители Валентин Ламбев и Георги Йорданов ще обсъдят "Визия за България" с граждани в Интерхотел Велико Търново, зала "Преслав". 

От 18:00 часа в клуба на БСП в гр. Килифарево ще се проведе среща на зам.-председателя на ПГ на "БСП за България" Христо Проданов и народните представители Лало Кирилов, Николай Цонков и Димитър Данчев с граждани.

В 18:00 часа, в Зала 1, в сградата на общината в  гр. Свищов ще се състои среща с народните представители Валери Жаблянов, Красимир Янков, Филип Попов, Нона Йотова и Иван Иванов.