"Визия за България" се обсъжда в областите Велико Търново, Търговище и Габрово
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Септември 2018 10:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Визия за България" се обсъжда в областите Велико Търново, Търговище и Габрово

/КРОСС/На 20.09.2018г. (четвъртък) народните представители от левицата ще обсъждат "Визия за България" с граждани от областите Търговище,  Габрово  и Велико Търново на следните срещи:

 

- Във Велико Търново 18:00 часа, в читалището на гр. Сухиндол. Присъстват: народните представители Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.

В област Търговище:

 - В 17:00 часа, в Заседателната зала на общината, в гр. Антоново. Присъстват Николай Цонков и Веска Ненчева.

- В 12:30 часа, в общинския съвет на БСП, в гр. Търговище. Присъстват: зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Антон Кутев и депутатите Валери Жаблянов, Петър Кънев, Георги Михайлов, Георги Андреев, Светла Бъчварова, Георги Гьоков, Анелия Клисарова, Александър Симов, Стоян Мирчев и Славчо Велков.

 - В 15:30 часа, в Клуб на пенсионера, в с. Кардам. Присъстват: секретарят на ПГ на БСП на левицата Филип Попов и депутатът Димитър Данчев. В 17:00 часа те ще бъдат в Клуба на пенсионера, с. Горица , общ. Попово.

- В 14:00 часа, в Клуба на пенсионера, в. с. Бистра, общ. Търговище. Присъства Светла Бъчварова.

- В 15:30 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Садина, общ. Попово. Присъстват:  зам.-председателят на ПГ на левицата Весела Лечева и народният представител Денчо Бояджиев.

- В 15:30 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Цар Асен, община Попово. Присъства народният представител Валентина Найденова.

В 16:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Ковачевец, общ. Попово народният представител Иван Иванов ще се срещне с жители но селото.

- В 15:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Дралфа, общ. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски и депутатът Александър Симов.

- В 15:00 часа, в клуб "Капитан Петко Войвода", в гр. Търговище. Присъстват: народният представител Георги Михайлов и председателят на Областния съвет на БСП -Търговище Явор Куюмджиев.

- В 15:00 часа, в клуба на ул. "Паисий", гр. Търговище. Присъстват: народните представители Георги Гьоков и Славчо Велков.  

В 16:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Макариополско, общ. Търговище. Присъстват: Валери Жаблянов и Анелия Клисарова.

- В 16:00 часа в читалище "Пробуда" в с. Илийно, общ. Омуртаг. Присъстват:  депутатите Димитър Стоянов.  В 18:00 часа той ще проведе среща и в Заседателната зала на общината в гр. Омургаг.

- В 16:00 часа, в клуб "Дръзновение", в гр. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и Стоян Мирчев.

- В 16:30 часа, в с. Паламарца, общ. Попово. Присъства депутатът Милко Недялков.

- В 18:00 часа, в читалище "Св. Св. Кирил и Методий", в гр. Попово. Присъстват: Весела Лечева, Денчо Бояджиева, Филип Попов, Димитър Данчев, Валентина Найденова, Иван Иванов и Милко Недялков.

- В 18:30 часа, в читалището, с. Стража, общ. Търговище. Присъстват: народните представители Стоян Мирчев и Георги Андреев.

- В 18:00 часа, в Кафе-театъра на читалището, в гр. Търговище. Присъстват: Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свилески и народните представители Светла Бъчварова, Георги Михайлов, Валери Жаблянов и Георги Гьоков.  

 

В област Габрово:

-  В 17:30 часа, в Художествена галерия "Христо Цокев", в гр. Габрово. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Крум Зарков, народните представители Виолета Желева, Иван Иванов, Лало Кирилов и Радослав Стойчев.

- В 17:30, зала "Дръзновение" в гр. Трявна. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Христо Проданов, секретарят на групата Кристиан Вигенин, народните представители Георги Йорданов, Нона Йотова и Александър Паунов.

- В 17:30 часа, в залата на общ. Дряново. Присъстват: секретарят на ПГ на "БСП за България" Ирена Анастасова, Валентин Ламбев и Кольо Милев.

- В 18:00 часа, в залата на читалището в с. Ганчовец, общ. Дряново. Присъстват: народните представители Иван Ченчев и Стефан Бурджев.

- В 18:00 часа, в зала "Видима" на х-л "Севлиево Плаза", в гр. Севлиево. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев, народните представители Красимир Янков, Йордан Младенов и Георги Стоилов.