Атанас Тумбалев е новия областен координатор на Младежкото обединение на БСП в област Пловдив
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Септември 2018 11:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Атанас Тумбалев е новия областен координатор на Младежкото обединение на БСП в област Пловдив

/КРОСС/ „Клубовете на младежкото обединението в областта  проведоха значителен брой мероприятия, част от които вече са превърнати в традиция. По инициатива на членовете са реализирани инициативи, насочени към децата и младите семейства. Националната кампания на БСП за защита на жените и децата от насилие обедини усилията на клубовете на МО и ОЖС в Пловдив област.”, сподели по време на отчетно-изборното събрание на Младежкото обединение  досегашния координатор за област Пловдив Атанас Телчаров. Той отчете дейността на клубовете , споделяйки, че с редица свои инициативи и мероприятия Младежкото обединение е променило  представата за  БСП.  

На провелият се избор, с  пълно мнозинство членовете на Областния съвет на Младежкото обединение избраха за  координатор  Атанас Тумбалев. Двадесет и осем  годишния икономист, магистър по „Стопански и финансов контрол”  е член на БСП от повече от 8 години, в момента е  зам. –председател на структурата на БСП в община Стамболийски, два мандата председател на МО в общината, член е и на  НС на МО в БСП. Експерт местна политика, два пъти е избиран за общински съветник, като е бил и зам. - председател на Общински съвет Стамболийски.  На предсрочните парламентарни избори през 2017 бе кандидат за народен представител в 17-ти МИР.

„ Ще работя за разширяване на влиянието на  Младежкото обединение и на БСП. Ще доразвием и взаимодействието си с неправителствени организации и със симпатизантите на социалните идеи, чийто радетел е БСП. Предизвикателство пред нас ще е и участието ни в предстоящите избори за ЕП и разбира се,  Местните избори, като се надявам представителите на младежкото обединение в местната власт да се увеличат.”, така Атанас Тумбалев очерта непосредствените  задачи пред младите социалисти.