Обвиниха Бионсе я обвини в магьосничество
Секция: Шоубизнес
21 Септември 2018 16:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Обвиниха Бионсе я обвини в магьосничество

/КРОСС/ Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва "екстремни магии", за да наблюдава и контролира финансите ѝ, предаде БГНЕС. Кимбърли Томпсън казва, че е работила като барабанист в групата на звездата в продължение на 7 години. 

Музикантката иска ограничителна заповед срещу певицата. Тя твърди, че по някаква причина Бионсе започнала кампания на тормоз срещу нея, която включва "екстремно магьосничество, тъмна магия" и "магически заклинания на сексуално насилие". Тя твърди също, че певицата е убила котето си.

Томпсън смята, че Бионсе записва телефонните ѝ разговори и контролира финансите ѝ. Не е ясно защо жената вярва, че певицата прави всичко това по отношение на нея. 

Томпсън действително някога е била барабанистка, която е работила заедно с Бионсе като част от женски състав. Тя също така е издала няколко свои собствени албума и е свирила с The 8G Band.

Искането на Томпсън за временна ограничителна заповед по отношение на Бионсе беше отхвърлено от съдия, най-вероятно поради нелепите празнословия за магьосничество.