Ритал ли е общинарят Карлос Контрера възрастна жена в метрото?
Секция: БЪЛГАРИЯ
25 Септември 2018 10:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ритал ли е общинарят Карлос Контрера възрастна жена в метрото?

/КРОСС/ „Не е имало нападение”. Така общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера коментира обвиненията срещу него, че е ритал багажа на възрастна жена в метрото.

Преди десетина дни свидетелки разказаха, че Контрера е изритал багажа на възрастната жена по стълбите на софийска метростанция.

„Карлос Контрера слизаше надолу по стълбите и беше във видимо нетрезво състояние. Той се държеше доста нагло. Каза, че този багаж пречи”, разказа тогава Ивелина Пламенова, която е станала свидетел на случилото се.

„В публикацията в социалната мрежа, която даде повод за тази злостна атака, се казва, че багажът е бил изоставен. Никъде до него няма човек. Не е вярно, че тези момичета не са ме разпознали и не знаят кой съм”, заяви Контрира.

Той обясни, че полицейската проверка по случая вече е приключила и е предадена на прокурор. И разказа своята версия: видял изоставен багаж до рампата за колички, приближил го, видял, че е празен кашон и го ритнал. Тогава се появили двете момичета и почнали да крещят на Контрера какво прави.

Общинският съветник се оплака, че заради първият пост във Facebook върху него се изсипало „цялото Facebook правосъдие". Според него свидетелките внушили друго в случая – че дори е нападнал да бие възрастна жена.

„От един изолиран факт се създава буря в чаша вода”, смята съветникът.