Предлагат на "Левски" мач с "Уест Хем" в чест на клубната икона Гунди
Секция: СПОРТ
25 Септември 2018 16:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предлагат на "Левски" мач с "Уест Хем" в чест на клубната икона Гунди

/КРОСС/ "Левски" получи предложение за приятелски двубой с "Уест Хем" в чест на клубната икона Георги Аспарухов-Гунди. От промоутърската компания Moko Solution, която не успя да реализира гостуванията на "Бока Хуниорс" и "Милан", посочиха конкретна дата - 12 октомври. 

"Имаме писмено потвърждение от страна на "Уест Хем". Все още обаче не се знае дали може да се реализира това събитие. Не мога да гадая и говоря толкова напред. Чакаме отговор и от "Левски". Поддържаме ежедневна комуникация с всички страни”, заяви представителят на компанията Димитър Дамянов.

В понеделник от "Левски" обявиха, че мач с "Милан" по случай 75-ата годишнина от рождението на Гунди със сигурност няма да има. Според Moko Solution за несъстоялата се среща са продадени около 4000 билета, като те ще могат да бъдат върнати в началото на следващия месец.

Припомняме, че първоначално съперник на "сините" трябваше да бъде "Бока Хуниорс" на 19 август. След като мачът пропадна, бе насрочена нова дата - 11 август, като в София очакваха гостуването на 7-кратния шампион на Европа - "Милан". След промяна в плановете и на "росонерите" двубоят в чест на Гунди трябваше да се състои през есента.