БСП продължава обсъждане на „Визия за България” с гражданите на област Добрич и Варна
Секция: ПОЛИТИКА
26 Септември 2018 16:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП продължава обсъждане на „Визия за България” с гражданите на област Добрич и Варна

/КРОСС/ Народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават общественото обсъждане на „Визия за България” с гражданите на областите Добрич и Варна.

От 14.00 ч, в гр. Варна, в Зала 5 на Фестивалния конгресен център депутатите от ПГ на „БСП за България” проф. Анелия Клисарова, проф. Румен Гечев и Ирена Анастасова ще се срещнат с представители на академичните среди.

В 17.00 ч, в гр. Варна, проф. Анелия Клисарова и доц. Георги Йорданов ще се срещнат с представители на медицинските среди, пациентски организации, Фармацевтичния и Зъболекарския съюз за модела на управление на системата на здравеопазването в Зала 2 , х-л "Черно море".

От 17.30 ч. народните представители от ПГ на „БСП за България” проф. Румен Гечев,  Михаил Христов, Теодора Халачева  и Димитър Георгиев ще се срещнат с гражданите на Аксаково в Културно – информационния център. В същия час, в село Ветрино, среща ще се състои между депутатите Станислав Владимиров, Георги Стоилов, Николай Бошкилов, Александър Паунов и Георги Андреев и хората от населеното място в местния клуб на пенсионера. Надя Клисурска, Радослав Стойчев, Илиян Тимчев и Валентин Ламбев ще се срещнат с хората от Вълчи дол в центъра на града от 17.00 ч.

В 19.00 ч., в гр. Суворово Донка Симеонова, Петър Витанов, Иван Генов и Тодор Байчев ще се срещнат с хората от града в Зала 1 на Общината.

От 18 .00ч, в Огледална зала "Нели Божкова" в гр. Добрич проф. Иво Христов,  Георги Търновалийски и Нона Йотова ще се срещнат с обществеността на града.

Красимир Янков и Иван Ченчев ще се срещнат в 17.00 ч с гражданите от гр. Генерал Тошево в залата на общината. В 18 ч. депутатите Пенчо Милков,  Николай Иванов и Валентина Найденова ще се срещнат с хората от с. Кардам в клуба на пенсионера. Таско Ерменков, Даниел Йорданов и Николай Пенев ще се срещнат с хората от с. Победа в 14.00 ч. в залата на местното читалище. В 16.00 ч. Йордан Младенов,  Кристина Сидорова и Никола Динков ще се срещнат с хората от с. Плачидол в залата на читалището. Иван Димов Иванов и Чавдар Велинов ще се срещнат с хората на с. Паскалево в залата на читалището в 18.30 ч.

Жельо Бойчев, Румен Георгиев и Иван Ибришимов ще се срещнат с жителите на гр. Каварна от 17.30 ч. в кино „Петър Слабаков”.

В 14 .00 ч,в гр. Крушари народният представител Цветан Топчиев и Явор Божанков ще се срещнат с хората в клуба на БСП.

В 17.30 Таско Ерменков, Даниел Йорданов, Цветан Топчиев, Николай Пенев и Явор Божанков ще се срещнат с обществеността на  гр. Тервел в залата на общината.

В 17.00 ч, в гр. Балчик депутатите Ирена Атанасова, Пенчо Милков, Любомир Бонев и Стефан Бурджев ще се срещнат с обществеността в сградата на мелницата - последния етаж.

В гр. Шабла, депутатите Кольо Милев, Васил Антонов и  Димитър Стоянов ще се срещнат с обществеността в 18.00 ч. в клуба на БСП.

В 18.30 ч. ще бъде открит нов клуб на БСП, в гр. Варна, район Владислав Варненчик.