Масов стрийптийз на студенти в нощен клуб в Тюмен
Секция: Шоубизнес
29 Септември 2018 17:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Масов стрийптийз на студенти в нощен клуб в Тюмен

/КРОСС/ Според информации в местни медии първокурсници от Тюменския държавен университет, които участвали в конкурс, се съблекли чисто голи на конкурс за татуировките, които имат. Наградата била 1000 рубли.

Веднага започнала проверка на слуховете. По-късно в социалната мрежа „В контакте" се появил коментар.

„Приятели, в светлината на последните събития искаме да кажем следното: единствената вечеринка за първокурсници на Тменския държавен университет, организирана от нашия университет, се проведе на 14 септември- Това, което се случи наскоро (на 22 септември), не е свързано с нас. Ние сме за адекватно общуване и весели купони, след които никой няма да се срамува", гласи съобщението.

Подобен скандал се случи миналата година в Нижни Новгород. В интернет се появи видеозапис на това, как в един от нощните клубове на града една двойка прави секс до бара, а около тях са се събрали мнозина, които снимат с телефоните си горещите сцени. По-късно стана известно, че младата хубавица е студентка по руски език и литература в университета „Козма Минин", а нейният партньор - в академията на МВР в същия град. Него веднага го изключиха от ВУЗ-а. Първокурсничката сама напуснала.