Стартират изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата
Секция: ЛЮБОПИТНО
02 Октомври 2018 10:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стартират изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата

/КРОСС/ ТМТ Експо и COPIS ще се проведат от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център

От 2 до 4 октомври Интер Експо Център отваря вратите си за изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата – ТМТ Експо и COPIS. Събитията, провеждащи се паралелно на обща площ от 9000 кв.м., предоставят платформа за среща на професионалистите в двата бранша, които могат да обменят идеи, опит и контакти, и да развиват бизнеса си.

Печатът и рекламата разкриват възможностите си на изложение COPIS

Събитието дава възможност за проследяване на нови продукти, високоефективни технологии и последните тенденции в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, Това ще бъде 7-о издание на COPIS – единственото в България B2B изложение, посветено на печатната и рекламната индустрия. Над 120 директни изложители, 25% от които – чуждестранни, ще разположат щандовете си на площ от 4500 кв.м. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

COPIS ще разкрие възможностите на високите технологии в сектора. Ще бъдат демонстрирани принтери за директен печат върху текстил. Браншът ще се запознае и с последните тенденции при широкоформатния дигитален печат. Секторът ще разбере и кои са последните технологии за създаването на успешна реклама, както и кои са правилните материали, аксесоари и подходи при създаването на корпоративна идентичност.

                   

За първи път: ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия

През тази година текстилната индустрия се сдобива с нова професионална платформа. Това е международното изложение за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия ТМТ Експо. Участие ще вземат фирми от България и чужбина, развиващи дейност в проектирането и производството на текстилен дизайн и текстилни продукти, технологиите и автоматизацията, производството на прежди и платове, дигитални печатни технологии и технологии за кроене, интериорни текстили, свързващи и закрепващи материали,  аксесоари, специализиран софтуер и други.

ТМТ Експо провокира интереса на производителите на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища. В рамките на изложението ще се проведе и 20-а Националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“, която ще събере професионалистите в банша и ще постави на дневен ред актуалните проблеми в сектора.

Актуални новини за ТМТ Експо и COPIS 2018 ще откриете на tmtexpo.bg и copi-s.com.