LG V40 ThinQ ще може да прави стандартни, широкоъгълни и телефото снимки с трите си камери
Секция: Технологии
02 Октомври 2018 14:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG V40 ThinQ ще може да прави стандартни, широкоъгълни и телефото снимки с трите си камери

/КРОСС/ Сайтът Android Pure публикува изображения, които изясняват възможностите на тройната основна камера на предстоящия смартфон LG V40 ThinQ. А те определено са интригуващи и по-важното - версатилни, пише hicomm.bg.

Най-долната камера е стандартна за обикновени снимки. Средната е широкоъгълна и събира повече обекти в сцената, подобно на панорамна снимка. Най-горната предлага оптично увеличение чрез телефото обектив. Така LG е съумяла да събере може би най-доброто от възможностите на съвременната мобилна фотография на едно място.

                               

Що се отнася до двойната предна камера, там LG залага на стандартна камера в комбинация с такава с широкоъгълна леща. Така ще можете да правите значително по-широки групови селфита. Предните камери са разположени в прореза на екрана, подобно на много други смартфони. Такива са тенденциите.

LG ще обяви V40 ThinQ официално пред света на 4 октомври. Той вече е факт в Южна Корея. Остават броени дни, докато научим всички останали подробности директно от производителя.