Симеон Славчев: Оставка на Крусев или Фандъкова персонално да си поеме отговорността
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Октомври 2018 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Симеон Славчев: Оставка на Крусев или Фандъкова персонално да си поеме отговорността

/КРОСС/ „Откакто  зам.-кмет по транспорта е Евгени Крусев, не само че голямата част от транспортните проблеми на София не са решени, но и за всеки обект, който се прави има сериозни проблеми, скандали със сериозен обществен отзвук.”

                       

Това коментира общинският съветник и съпредседател на „Политическа група 5” , инж. Симеон Славчев по време на проверка на ремонтите по ул.”Граф Игнатиев” тази сутрин.

                       

Общинският съветник, заедно с представители на „Политическа група 5” – Светослав Витков, Венцислав Мицов, Иван Велков, искат оставката на Крусев. „Ако Фандъкова не отстрани Евгени Крусев тя персонално ще трябва да поеме отговорността за некачествените ремонти и за абсолютно неефективното изразходване на обществените средства”, беше категоричен Славчев.

                      

По време на сутрешната проверка, представител на строителния надзор показа на съпредседателя на „Политическа група 5” различните отсечки на улицата и в какъв етап на строителство се намират те. Оказа се, че отсечката на „Граф Игнатиев”, чиито заграждения бяха махнати вчера, днес отново е оградена и по нея се работи.

                     

По думите на строителния надзор, ремонтът на мястото все още не е приключил, предстои фугиране, довършителни дейности и поправяне на някои не добре изработени участъци. Той обеща, че всички проблеми, които в момента са видими по обекта, ще бъдат отстранени и сподели, че трудно се намират работници за ремонта, което затруднява и забавя работата.