Обсъждане на "Визия за България" ще се проведе в област Пазарджик
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Октомври 2018 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Обсъждане на "Визия за България" ще се проведе в област Пазарджик

/КРОСС/ На 04.10.2018 г. (четвъртък) народните представители от ПГ на "БСП за България" ще посетят област Пазарджик, за да обсъдят с гражданите "Визия за България". Ще се проведат следните срещи:

-        -        В 16:00 часа, в залата на хотел "Хебър", в гр. Пазарджик ще проведе срещата на депутатите проф. Иво Христов, проф. Румен Гечев, Георги Михайлов, Йордан Младенов, Георги Гьоков и Стоян Мирчев  с представители на бизнеса, учители, лекари, земеделски производители.

-        -        В 17:30 часа, в читалището в гр. Батак ще се състои дискусията с народните представители Дора Янкова, Богдан Боцев, Николай Пенев и Михаил Христов.

-        -        В 17:30 часа, в залата на общината, в гр. Белово Визията ще представят народните представители Станислав Владимиров, Николай Цинков, Цветан Топчиев и Никола Динков.

-        -        В 17:30 часа, в Художествената галерия в гр. Велинград ще се проведе среща с депутатите  Атанас Костадинов, Димитър Данчев, Иван Ибришимов и Николай Иванов.

-        -        В 17:30 часа, в Камерната зала на Театъра, в гр. Панагюрище с обществеността ще се срещнат зам.-председателите на ПГ на левицата Георги Свиленски и Христо Проданов, както и народните представители  Георги Йорданов и Веска Ненчева.

-        -        В 17:30 часа, в заведение в центъра на град Сърница народните представители Славчо Велков, Чавдар Велинов, Николай Тишев и Георги Андреев ще се срещнат с обществеността.

-        -          В 18:00 часа, в читалище "Развитие", в гр. Пещера Визията ще представят зам.-председателя на ПГ на левицата Весела Лечева и народните представители Йордан Младенов, Милко Недялков, Васил Антонов и Манол Генов.

-        -        В 18:00 часа, в читалището в гр. Ракитово ще се проведе дискусията с депутатите проф.  Румен Гечев, Теодора Халачева, Георги Гьоков и Тодор Байчев.

-        -        В 18:00 часа, в комплекс "Секвоите", в  гр. Септември на срещата ще присъстват народните представители проф. Светла Бъчварова, Николай Бошкилов и Илиян Тимчев.

-        -        В 18:00 часа, в Младежкия дом, в гр. Стрелча с обществеността ще се срещнат депутатите Александър Симов, Филип Попов, Явор Божанков и Иван Иванов.

-        -        В 18:00 часа, в читалището, в с. Лесичово, община Пазарджик , с гражданите ще се срещнат зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев и народните представители Петър Витанов, проф. Анелия Клисарова и Пенчо Милков.

-        -        В 18:00 часа, в Историческия музей в гр. Брацигово ще се състои дискусията с депутатите Валери Жаблянов, Любомир Бонев и Иван Генова.

-        -         18:00 часа в читалището в с. Бяга, община Брацигово, Визията ще представят депутатите Георги Търновалийски, Румен Георгиев и Денчо Бояджиев.

-      -                   В 18:00 часа, в Младежкия дом в гр. Пазарджик. с обществеността ще се срещнат народните представители проф.  Иво Христов, проф. Георги Михайлов, Надя Клисурска и Стоян Мирчев.