LG представя нова иновативна отоплителна система THERMA V R32
Секция: Технологии
04 Октомври 2018 12:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG представя нова иновативна отоплителна система THERMA V R32

/КРОСС/ LG Electronics представя нова серия от система за отопление THERMA V R32 с иновативен и екологичен охладител R32. LG предприе превантивни действия, за да предложи оптимална система HVAC (Отопление, вентилация и климатизация), която покрива все по-високи стандарти с нарастващо търсене на екологични решения, за да са в крак със засилените мерки за запазване на околната среда в Европа.

Постоянният му и бърз отговор му позволяват да определи нов етап в производството на  отоплителни решения. Иновативният модел може да бъде ползван за различен тип отоплителни решения, вариращи от захранване с гореща вода до подово или радиаторно отопление. Това заменя обикновената система с бойлер и директно се свързва с резервоара за вода. THERMA V R32 е проектиран, за да гарантира несравнимите ползи за потребителя, включващи невероятна енергийна ефективност, максимално удобство и лесен контрол, прилагайки напредналите технологии.

Нов пазарен стандарт за енергийна ефективност и изпълнение

Серията THERMA V на LG се се нарежда сред най-добрите уреди за отопление на пазара благодарение на десетгодишния опит на компанията в отоплителния сектор и несравнимия дизайн на отоплителна технология, натрупана през десетилетията. Новият модел ясно демонстрира експертността и гордостта на LG в тази ниша индустрия. THERMA V R32 може да се похвали с най-мощната система за отопление сред моделите в серията на THERMA V, доказано от R32 в получаването на 4.45 сезонен коефициент на преобразуване (SCOP) в отоплителните операции и оценката от 6+++ в регламента за енергийно етикиране ErP.

Надеждното отопление при ниска температура е друг отличителен белег на този модел. THERMA V R32 може да бъде управляван дори и при ниска температура на средата като – 25С и може да произвежда температура на отходната вода до 65С дори при студен външен въздух.

В допълнение, революционният спирален компресор също предлага ненадмината ефективност и надеждност. Осигурявайки обхват за управление от 10-135 Hz е явно подобрение от 15-100 Hz на предишния модел, тъй като THERMA V R 32 увеличава ефективността при частично натоварване и позволява да постигне предпочитаната температура на потребителя бързо. Освен това, новият модел прави възможно стабилно управление като премахва наклоненото движение на конвенционалния компресор и така позволява по-ниската консумация на енергия.

Устойчивостта е другата сила на THERMA V R32. Термообменникът Ocean Black Fin е устойчив на корозия, предназначен за работа в корозивни условия като тези, засегнати от замърсяване и влага. Това означава по-дълъг живот на продукта и по-ниски разходи за поддръжка.

Подобреният потребителски интерфейс повишава удобството до следващо ниво

За увеличаване на удобството на потребителите THERMA V R32 се състои от множество подобрения на потребителския интерфейс. Най-новото дистанционно за управление на LG с нов регулатор за нагряване има елегантен и модерен дизайн с гладък сензорен бутон.  Това дистанционно е не само стилно, но и има многобройни смарт функции - от наблюдаване на енергийната информация, настройки на графика до управление при авария. Всички тези функции идват с интуитивен потребителски интерфейс, позволявайки бърза и лесна проверка на операционния статус и график. Тъй като потребителят може да погледне и провери работата на системата, той или тя може просто да настрои нивото на енергийна консумация за намаляване на енергийните отпадъци и редуциране на разходите.

А какво би било едно устройство на LG  без известните за компанията ICT функции?  THERMA V R32 има LG SmartThinQ - апликация за смартфон, която следи и дистанционно контролира съвместими LG продукти. Тази удобна функция позволява на потребителя да съчетае и контролира множество от наличните функции чрез дистанционно управление. Функции като сила, подобрени настройки за управление, наблюдаване на енергията, настройка на температурата и избор на режим на работа могат лесно да бъдат зададени и наблюдавани от апликацията. Една изключително удобна функция е използването на апликацията за предварително отопление на стаята.