Броени дни до големия концерт на Михалис Хаджиянис
Секция: КУЛТУРА
04 Октомври 2018 14:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Броени дни до големия концерт на Михалис Хаджиянис

/КРОСС/ В продажба са допълнителни билети за шоуто на 6.10 в НДК 

Тази събота, 6.10, любимецът на българската публика Михалис Хаджиянис ще зарадва феновете си със специален голям концерт. Дългоочакваното шоу ще продължи почти три часа, а извънредно за публиката у нас той е избрал да изпълни голяма част от най-обичаните си парчета. В компанията на седем отбрани музиканти той ще представи селекция от хитове като “Pio Poli”, “Parta Ola Dika Sou”, “Xeria Psila”, To Kalokairi Mou”, емблематичната “De Fevgo”, както и част от по-новата си продукция.

Наскоро Михалис изнесе два мащабни концерта на открито в Атина и Солун, с които буквално взриви хилядите си фенове. През пролетта той осъществи и дълго турне в цяла Северна Америка, като пя пред почитателите си в Монреал, Ню Йорк, Детройт, Чикаго, Лос Анджелис, Бостън, Торонто и други.

                         

Талантливият композитор и певец несъмнено е едно от най-интересните и запомнящи се имена в съвременната гръцка музика. Михалис вече има зад гърба си 20-годишна кариера, а благодарение на силната връзка с публиката и неповторимия му емоционален заряд концертите му се превръщат в незабравимо преживяване.

Една специална вълнуваща вечер очаква и всички почитетели на Михалис у нас. В събота той ще излезе на сцената на зала 1 в НДК в компанията на талантливата Meletina Makri, позната от групата Vegas, както и виртуозни музиканти като Solon Apostolakis (клавишни), Georgios Mitsotakis (барабани), Spyridon Mazis (бас китара), Iason Mavrogeorgos (китара и бузуки), Stelios Katsatsidis (акордеон), Georgios Dousos (кларинет/ духови).

В продажба за шоуто на 6.10 са пуснати допълнителни билети на цена 40 лв.

Билети за концерта се намират онлайн, в мрежата на EVENTIM, включително бензиностанции OMV и билетен Център НДК.