Допирът – основна част от дизайна на LG V40 THINQ
Секция: Технологии
05 Октомври 2018 15:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Допирът – основна част от дизайна на LG V40 THINQ

/КРОСС/ Вдъхновяващи нови цветове, уникален завършек и материали за по-добро усещане

С LG V40 ThinQ, LG се концентрира върху подобряването на най-важните елементи, които направиха V серията смартфони популярна сред потребителите и хората от индустрията. Трите ключови фактора в дизайна, които оформят новия LG V40 ThinQ според дизайнера на LG за мобилни продукти, са гладкото докосване, уникалния цвят и удобната форма.

„Идеята за дизайна на LG V40 ThinQ се фокусира върху характеристики, които са уникални за телефоните на LG като FullVision дисплей като същевременно представя елементи, които подчертават семплия и изчистен дизайн“ заяви Лий Юнг-хуун, главен дизайнер в LG Electronics’ Mobile Communications Company. „Искахме потребителите да бъдат приятно изненадани от LG V40 ThinQ, когато за пръв път го вземат в ръце.“

Когато става дума за работа със смартфон, най-важно е усещането на устройството в ръката на потребителя. За да предостави най-доброто такова, LG използва Silky BlastTM за микроскопично гравиране на задното стъкло на LG V40 ThinQ. Технологията допринася за това устройството да стои стабилно в ръката и го предпазва от пръстови отпечатъци като междувременно това не влияе върху издръжливостта на самото стъкло. Използван е и опростен дизайн, за да се прикрият всички маловажни елементи и да останат видими единствено камерата и високоговорителите.

Наличен в цветовете New Aurora Black, New Platinum Gray и New Moroccan Blue, LG V40 ThinQ носи в себе си финеса и изтънчеността на предишните устройства от V серията. По-елегантният Carmine Red заменя Raspberry Rose като по-ярък вариант за тези, които обичат предизвикателствата. Наличието на различните цветове ще зависи от конкретния пазар.

Дисплеят на LG V40 ThinQ е по-голям от предшественика си, но ширината му остава същата за по-удобно захващане. Рамката е намалена за по-добър ефект като същевременно остава една от най-леките и тънки в индустрията за телефон, чийто дисплей е по-голям от 15 см.