Отново агресия на пътя: Шофьор заби юмрук на друг и избяга
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Октомври 2018 19:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отново агресия на пътя: Шофьор заби юмрук на друг и избяга

/КРОСС/ Млад варненец наби възрастен шофьор на плевенски булевард, след това офейка. Вчера в 17:00 часа от тел. 112 в Първо РУ - Плевен е получен сигнал за възникнал скандал между водачи на леки автомобили в град Плевен на кръстовището на улица „Чаталджа" с булевард "Христо Ботев". 

На място са изпратени екипи на сектор "Пътна полиция" и на Първо РУ – Плевен. Изяснено е, че водачът на "Опел Омега" 31-годишен от град Варна е влязъл в конфликт с водач на "Мицубиши Паджеро" – 64-годишен от град Плевен.

Варненецът е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на опонента си, поваляйки го на земята. После се качва в автомобила си и напуска местопроизшествието. Пристигналият екип на ЦСМП - Плевен установява, че пострадалият има фрактура на десен глезен.

Настанен е в клиника по "Ортопедия и травматология" към УМБАЛ "Д-р Георги Странски" за оперативно лечение и наблюдение. От проведените бързи мероприятия нарушителят е установен на адрес в град Плевен.

Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП Плевен за престъпление по чл.129, ал.1 от НК. Извършен е разпит на свидетел очевидец.

По случая е образувано досъдебно производство, по което продължава работа разследващ полицай.