Президентът и първата дама кумуваха на влюбени от екипа си
Секция: ЛЮБОПИТНО
07 Октомври 2018 08:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Президентът и първата дама кумуваха на влюбени от екипа си

/КРОСС/ Тежка сватба с кумове първата двойка Десислава и Румен Радеви зарадва "Дондуков" 2 вчера. Във вярност един на друг се врекоха двама от служителите в президентството - Димитър Здравков и Ния Мантовска, съобщи "24 часа".

Младоженецът е член на комисията по българско гражданство към държавния глава и дългогодишен сътрудник на вицепрезидента Илияна Йотова. Булката пък е сътрудник на Десислава Радева и е работила в БНТ. Любовта им пламнала на "Дондуков" 2.

Ния и Димитър си казаха "да" първо в ритуалната зала "Витоша", а след това се врекоха във вярност и пред Бога в Руската църква. Тържеството продължи в изискан ресторант в центъра на столицата.

Сред видните гости на сватбата освен семейство Радеви бяха и вицепрезидентът Илияна Йотова със съпруга си проф. д-р Андрей Йотов, както и много червени депутати. Партийното присъствие е обяснимо - Здравков е бил в Младежкото обединение на БСП, член е на Националния съвет и е бил и кандидат за депутат от Ловеч. Завършил е макроикономика в УНСС и преди това е работил в Министерството на образованието.