Тина Търнър се бори с рака
Секция: Шоубизнес
07 Октомври 2018 17:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тина Търнър се бори с рака

/КРОСС/Пресата съобщи, че певицата Тина Търнър има сериозни здравословни проблеми след операция за бъбречна трансплантация.

Според медиите през 2016 г. на Търнър е открит рак на червата. Страхувайки се от страничните ефекти на традиционната терапия, певицата решила да бъде лекувана с хомеопатия. Но след това здравословното състояние на Тина само се влошило, по-специално - развивала бъбречна недостатъчност. В резултат на това през 2017 г. се е наложило да й бъде извършена трансплантация на бъбрек, като донор станал съпругът й - Ервин Бах, пише списание „Пипъл".

Трансплантацията се е провела успешно през април 2017 г., но Търнър все още страда от усложнения, тъй като тялото й отблъснало чуждия орган. Информацията за здравето на певицата е взета от нейната автобиография „My Love Story", която ще бъде публикувана на 16 октомври 2018 г.

През юли 2018 г. пресата съобщи, че най-големият син на Тина Търнър се е самоубил. През 2013 г. стана известно, че Тина Търнър се е отказала от американско гражданство.