Зам.-министър Деница Николова ще посети Видин
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Октомври 2018 13:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Зам.-министър Деница Николова ще посети Видин

/КРОСС/ Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова ще посети Видин във вторник, 9 октомври. От 11.00 часа, в Заседателна зала на Общински съвет-Видин (пл. „Бдинци" № 2), зам.-министър Николова ще открие информационна кампания за популяризиране на инвестициите в туризма и градската среда, предоставяни чрез финансови инструменти по Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г.
Участие в информационната кампания ще вземат представители на Министерството на културата, Министерството на туризма, Фонда на фондовете и др. Сред поканените в срещата са кметове на общини, допустими за подкрепа по програмата, участници в Регионалните съвети за развитие, представители на работодателски и синдикални организации, неправителствени организации, културни институции, туристически сдружения и др. Целта на кампанията е всички заинтересовани да получат разяснения на място за възможностите за финансиране на туристически обекти и обекти, генериращи приходи в сферата на културата, спорта и др. атракциони в рамките на градовете с финансиране и подкрепа на ОПРР.
От 13.30 часа заместник-министър Николова ще вземе участие и в среща на тема "Визия за развитие на област Видин до 2030 г.", организирана от кмета на община Видин инж. Огнян Ценков.