Huawei MediaPad M5 lite вече е наличен на българсия пазар
Секция: Технологии
09 Октомври 2018 15:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei MediaPad M5 lite вече е наличен на българсия пазар

/КРОСС/ Новият таблет със стилус от флагманската серия на Huawei идва първо в Технополис, а скоро след това в Теленор и А1.

На българския пазар Huawei вече има ново попълнение в своя богат набор от таблети – MediaPad M5 Lite. Той не само ще се хареса на естетите със своя 10.1-инчов, 1080p FullHD дисплей, както и с подобрената си аудиосистема и специална технология за намаляване на натоварването върху зрението на потребителя, но също така е чудесен помощник за работни задачи и забавление в свободното време.

Със своя елегантен стилус, Huawei MediaPad M5 Lite е много подходящ избор за хората, които обичат да използват таблет както в работата, така и извън офиса. Неговите специални характеристики като Kids Corner го правят удобен и за деца, тъй като родителите ще имат възможност автоматично да контролират използването му от страна на малчуганите. M5 Lite също така разполага с технология, която щади зрението и се грижи за това потребителите да заемат правилна и удобна позиция по време на използването му и по този начин да намалят значително вероятността от появата на здравословни проблеми в дългосрочен план.

Уникално аудиовизуално изживяване

MediaPad M5 Lite ще поглези своите собственици със своя FullHD IPS дисплей с резолюция от 1920 Х 1200 пиксела, чиято иновативна технология ClariVu 5.0 предлага яркост, невиждана досега на пазара за таблети. Технологията регулира контраста и яркостта на цветовете чрез единствени по

рода си софтуерни алгоритми, чрез които клиповете и изображенията биват показвани с много високо качество.

Меломаните също ще останат доволни от MediaPad M5 Lite. Новият таблет на Huawei разполага с четворни говорители, проектирани от световноизвестния производител на аудиотехника Harman Kardon. Акустичният екип на “Harmon Kardon”, известен още като „Златното ухо“, е участвал активно в тестовете на M5 Lite, като по този начин любителите на качествения звук могат да бъдат сигурни във високото качество, което ще им бъде предоставено. В допълнение на това аудиосистемата на M5 Lite предлага мощни 3D съраунд ефекти, които правят звука още по-уникален.

Имейли и документи? Нищо по-лесно!

Huawei MediaPad M5 Lite върви с комплект с елегантен M-Pen lite стилус с метално покритие, чието балансирано тегло го прави много удобен за използване, а благодарение на над 2000 сензора за допир редактирането на документи е и много прецизно. Сребристият метален стилус е напълно подходящ както за бизнес, така и за неформална среда и отговаря на модните вкусове дори на най-взискателните потребители. Той разполага и със здрава и надеждна „щипка“, с помощта, на която няма да има опасност да го загубите случайно.

Смайващо добро представяне

Huawei MediaPad M5 Lite притежава мощен Kirin 8-ядрен процесор, който осигурява безпроблемно функциониране по време на игри, сърфиране в интернет или при писане на имейли. Операционната система EMUI 8.0 предлага на потребителите бърза и лесна работа с интерфейса на таблета, а батерията с капацитет 7500 mAh, съвместима с технологията на Huawei “QuickCharge”, осигурява бързо зареждане и дълготрайното функциониране на M5 Lite дори при прекомерно интензивна употреба.

Huawei MediaPad M5 Lite вече е наличен в търговската мрежа на Технополис, а през втората половина на октомври ще може да се закупи и от Теленор. A1 и търговската мрежа на Поликомп.