Народните представители от „БСП за България” продължават срещите с граждани в областите Русе и Разград
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Октомври 2018 14:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Народните представители от „БСП за България” продължават срещите с граждани в областите Русе и Разград

/КРОСС/ И на 11.10.2018г. народните представители от ПГ на „БСП за България” продължават срещи с гражданите от областите Русе, Силистра и Разград.

Срещи в Русенска област

В 16.30 ч. в гр. Бяла, народните представители Антон Кутев, Валентин Ламбев, Димитър Георгиев и Нона Йотова ще се срещнат с граждани  в залата на читалище "Трудолюбие". По-късно, от 17.15 ч, в гр. Борово депутатите Христо Проданов, Георги Гьоков, Донка Симеонова и Манол Генов ще се срещнат с хората от града в партийния клуб на ул. Климент Охридски 1.

В гр. Русе, в 18.00 ч. зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков и депутатите   Жельо Бойчев, Пенчо Милков и Георги Стоилов ще проведат общоградска среща           в „Пленарна зала” на Община Русе на пл."Свобода". В 18.30ч, в с. Ценово  зам.-председателят на групата на левицата в парламента Весела Лечева и депутатите Милко Недялков, Кристина Сидорова и Лало Кирилов ще се срещнат с граждани в сградата на общината. По-късно, в 18.30 ч, в с. Иваново депутатите Йордан Младенов и Красимир Янков ще се срещнат в голямата зала на Общината с граждани.

Срещи в Разградска област

В 17.30 ч, в голямата зала на хотел „Централ”, в Разград депутатите Петър Кънев, проф. Анелия Клисарова, проф. Светла Бъчварова, Ирена Анастасова и Денчо Бояджиев, ще се срещнат с граждани. В 14.30ч, в Клуба на пенсионера, в с.Благоево Ирена Анастасова, Кольо Милев, Димитър Стоянов и Денчо Бояджиев ще се срещнат с  граждани. В гр. Разград Славчо Велков, Николай Цонков, Иван Ченчев и Георги Андреев ще се срещнат в 11.00 ч. с офицери и сержанти от запаса в Клуба на запасните офицери.

В гр. Разград проф. Светла Бъчварова, Петър Кънев, Даниел Йорданов и Стефан Бурджев ще се срещнат със земеделски производители         в „Зала 23” на хотел "Централ” от 11.00 ч., а в 10.30 ч, в Разград Денчо Бояджиев, Виолета Желева и Димитър Данчев ще се срещнат с членове на пенсионерски клубове в ученическия стол. В гр. Исперих депутатите Дора Янкова, Александър Симов и Николай Цонков ще се срещнат с хората  в Конферентната зала на община Исперих, в 17.30 ч. В с. Кара Михал депутатите Валентина Найденова, Иван Иванов и Радослав Стойчев ще се срещнат с хората в местното читалище.

В гр. Кубрат депутатите от левицата Филип Попов, Иван Димов Иванов, Стоян Мирчев и Веска Ненчева ще се срещнат в 17.00 ч. с граждани в клуба на БСП. В същия час, в гр. Цар Калоян народните представители от ПГ на „БСП за България” Димитър Данчев, Даниел Йорданов и Виолета Желева ще се срещнат с граждани в салона на читалището.