Остава засилено полицейското присъствие в двата русенски квартала
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Октомври 2018 09:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остава засилено полицейското присъствие в двата русенски квартала

/КРОСС/ Остава засилено полицейското присъствие в русенските квартали "Тракцията" и "Селеметя", в който е живял заподозреният за убийството на Виктория Маринова, след като снощи рокери нахлуха в двете махали. Ситуацията засега е спокойно, но хората продължават да се страхуват от отмъщение.

Няма задържани лица в двата русенски квартала "Тракцията" и "Селеметя", каза на извънреден брифинг директорът на областната дирекция на Полицията в Русе ст. комисар Теодор Атанасов. Ситуацията е овладяна и няма напрежение, няма официални данни за пострадали граждани и имущество. Взети са всички мерки за спокойствието в двата квартала, добави ст. комисар Атанасов.  В два квартала има засилено полицейско присъствие, няма индикации за предстоящо нарушаване на обществения ред, добави той.

Рокери нахлуха вчера в ромските махали, в които е живял заподозреният за убийството на Виктория Северин Красимиров. Според официалната информация, не се е стигнало до сблъсъци. Полицейски патрули и жандармерия са изпратени, за да осигурят спокойствието в района.