Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък
Секция: Автомобили
15 Октомври 2018 11:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

/КРОСС/ Над 80 компании ще представят решенията си за автотехническо оборудване и следпродажбен сервиз в Интер Експо Център.

Този четвъртък, 18 октомври, в Интер Експо Център започва първото издание на Аutomotive Forum & Expo Sofia, което ще се проведе под патронажа на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Специализираното събитие за автомобилни технологии  и следпродажбен сервиз е първото по рода си у нас и ще се проведе в рамките на 4 дни. От 18-и до 21-и октомври, в зали 2 и 3 на Интер Експо Център, на изложение Automotive Expo Sofia ще бъдат представени над 80 компании от сектора на автотехническото оборудване и следпродажбения сервиз. В първия ден на събитието, 18-и октомври, стартира и Automotive Conference, на която доказани мениджъри на глобални автомобилни компании ще представят най-успешните автомобилни проекти в Източна Европа и България.

Освен възможността да се запознаят с всичко за следпродажбения сервиз и всичко необходимо за леките, лекотоварните и тежкотоварните автомобили, посетителите ще могат да открият и най-новите технологии и компоненти от сектора на автомобилостроенето. Заедно с богатата изложбена част, чиито акценти могат да бъдат разгледани предварително на сайта на Аutomotive Expo Sofia, ще бъде представена и изключително интересна и полезна семинарна програма. Очаква се министърът на икономиката - Емил Караниколов да даде официален старт на Automotive Forum Sofia, който се провежда под патронажа на министър-председателя. Двудневният форум започва на 18-и октомври и ще продължи до 19-и, когато се предвижда премиерът Бойко Борисов да се включи в събитието със закриваща реч.

                       

Специализираният форум Automotive Forum Sofia ще се състои от три елемента: Международна конференция, B2B платформа за срещи и Кариерно изложение. Наред с лекциите с практически съвети по актуални теми, дадени от представители на водещи световни компании от автомобилния сектор, форумът ще отвори врати към нови пазари, събирайки на едно място малки, средни и големи предприятия с глобални производители и представители на местната власт. Аutomotive Career Days ще даде възможност за усъвършенстване и на всички, които биха искали да започнат или развият кариерата си в областта на автомобилната индустрия, студенти, IT специалисти, инженери, HR-и. Цялата програма по часове и повече детайли могат да бъдат разгледани тук.

Достъпът до Аutomotive Forum & Expo Sofia ще се осъществява с билети, печатни и електронни покани, както и с онлайн регистрация, с която получавате безплатен вход с предварителна заявка на сайта до 23:59 ч. на 17.10.2018 г. Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а на 21-и октомври, когато входът е свободен, работното време ще бъде до 16:00 часа.