Народни представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в Кърджали, Пловдив и София
Секция: ПОЛИТИКА
17 Октомври 2018 08:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Народни представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в Кърджали, Пловдив и София

/КРОСС/ На 17.10.2018г. (сряда) народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България"  в областите Кърджали, Пловдив и София. Срещите:

Област Кърджали

В 17:00 часа, в читалище "Иван Буюклиев", с. Пчеларово, общ. Черноочене, народните представители Александър Симов и Любомир Бонев ще се срещнат с граждани.

В 17:30 часа, в залата на общината в гр. Крумовград, ще се проведе среща със зам.-председателя на ПГ на левицата Драгомир Стойнев и народните представители Жельо Бойчев и Иван Ибришимов.

В 17:30 часа, в центъра на с. Кирково, Визията ще представят депутатите  Румен Георгиев, Стефан Бурджев и Станислав Владимиров.

В 17:30 часа, в читалище "Бяло море", с. Черничево, общ. Крумовград, ще се проведе среща с народните представители  Явор Божанков, и Чавдар Велинов.

В 17:30 часа, в центъра на с. Егрек, общ. Крумовград,  депутатите Цветан Топчиев и Тодор Байчев ще се срещнат с оществеността.

В 17:30 часа, в читалище "Нов живот", в Момчилград, Визията на левицата ще представят народните представители Николай Тишев, Кольо Милев и Ирена Анастасова.

В 17:30 часа, в заведение в центъра на гр. Джебел, ще се проведе среща с представителите на ПГ на левицата Петър Витанов и Иван Ченчев.

В 17:30 часа, в центъра на гр. Ардино, народните представители  Николай Бошкилов, Димитър Георгиев и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в читалище "Обединение", в гр. Кърджали, Визията ще представят народните представители проф. Румен Гечев, проф. Иво Христов, Тома Томов и Валери Жаблянов.

 

Област Пловдив

В 17:15 часа,  в Радиното читалище, в гр. Сопот, ще се проведе среща с говорителя на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева и народните представители Валентина Найденова и Николай Пенев.

В 17:30 часа, в р-н "Асеновец", в  гр. Асеновград, депутатите проф. Георги Михайлов, Манол Генов и Кристина Сидорова ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в залата на Общинския съвет, в гр. Първомай, с гражданите ще се срещнат депутатите  Васил Антонов и Илиян Тимчев

В 18:00 часа, пред общината в с. Калояново, народните представители  Виолета Желева и Никола Динков ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в залата на Общинския съвет,  с. Кричим, депутатите Георги Стоилов и Надя Клисурска ще представят проекта  "Визия за България".

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в р-н Северен, гр. Пловдив на ул. "Пантелей Генов" 1, депутатите Иван Генов и Кристиан Вигенин ще се срещнат с граждани.

В 18:00 часа, в клуб "Васил Марков" на ул. "Павел Калпакчиев" 43, в р-н Южен, гр. Пловдив, народните представители Николай Иванов и Теодора Халачева ще се срещнат с  обществеността.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в р-н Тракия,  бл. 16, гр. Пловдив, ще се проведе среща с депутатите Димитър Стоянов и Георги Йорданов.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в с. Ягодово, общ. Родопи, Визията ще представят народните представители Георги Търновалйски и  Красимир Янков

В 18:30 часа, в заведение до парка в с. Цалапица, общ. Родопи, депутатите Валентин Ламбев и Лало Кирилов ще се срещнат с обществеността.

В 18:30 часа, в кафене "Бялата къща",  в с. Първенец, общ. Родопи, ще се проведе среща с народните представители Даниел Йорданов и Йордан Младенов

В гр. София, в 18:00 часа, в читалище "Възраждане", в кв. Подуяне, Визията ще представят депутатите Димитър Данчев, Дора Янкова и Иван Иванов. В 18:00 часа, в кв. Слатина, в зала "Универсиада", ще се проведе среща със зам.-председателите на ПГ на " БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов. 

В клуб "Добротич", в кв. Красна поляна, в 17:00 часа, с граждани ще се срещнат депутатите Александър Симов, Таско Ерменков и Стоян Мирчев.