Новият ALIENWARE m15: страхотен дизайн, който съчетава мощност и мобилност в най-тънкия и лек 15” лаптоп!
Секция: Технологии
17 Октомври 2018 10:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новият ALIENWARE m15: страхотен дизайн, който съчетава мощност и мобилност в най-тънкия и лек 15” лаптоп!

/КРОСС/ Не е лесно да създадеш продукт, който е едновременно изключително компактен, но и наистина функционален, затова Alienware  с гордост представя Alienware m15 с невероятен дизайн със сплав от магнезий за по-добра мощност и преносимост.

Той ще бъде наличен в Epic Silver и Nebula Red и ще позволи на геймърите да играят където и когато пожелаят без да правят компромис с качеството, с което са свикнали от Alienware. Без значение дали отивате в къщата на приятел, за да се изправите срещу опонентите в играта, следите любимия си турнир или играете от хотела по време на следващата си ваканция, едно е сигурно – компютърът ще ви предостави невероятно изживяване по време на игра.

Продажбите ще започнат на 25 октомври, а цената ще е от 1 299$, като ще се предлагат директно от Alienware.com, както и от търговските вериги. Важно е да се има предвид, че наличността в различните региони може да варира.

Alienware m15 е най-лекият и тънък 15“лаптоп от Alienware и най-доброто решение за геймъри, за които са приоритетни теглото и размерите за по-голяма портативност. Той е поредната допълнение към непрестанно растящото и награждавано портфолио свързано със системите за игри. В съответствие с непрекъснато променящия се начин на живот на хората от gaming обществото, Alienware има 22-годишна история свързана с проектирането на висококачествени монитори, лаптопи и други устройства. Както Alienware, така и Dell споделят своята обвързаност спрямо иновациите задвижвани от нуждите на обществото и потребителите.

Направихме ли компромис спрямо изпълнението и качеството като направихме m15 по-тънък и лек? Ако вече познавате Alienware няма нужда да питате. Насочени към качеството, изпълнението и максималната мобилност, нашите екипи от дизайнери и инженери работиха неуморно, за да комбинират всичко това в размери приблизително от 14.3”  до 10.8”, по-малко от .83” от предната до задната част в тегло малко над 2 кг.

Неговият елегантен дизайн е снабден с тясна странична рамка, за да увеличи екранното пространство и още една новост – цифрова клавиатура на лаптопа sub-17” Alienware. Новата Alienware mSeries клавиатура дори разполага с 1,4 мм key travel, anti-ghosting keys и четири Alien-FX зони, които да осветяват стаята по време на игра като поддържат и светлинните ефекти при реакции на повече от 150 вида игри. 

Alienware m15 разполага с 8-мо поколение Intel процесор, NVIDIA GeForce GTX 1060 OC и 1070 Max-Q графични карти с възможности за виртуална реалност и много повече, с допълнителна поддръжка на Alienware Graphics Amplifier. Разбира се, идва и нещо, което всички очакват – нашата Alienware Command Center технология с AlienFX и RGB осветление около 6 уникални зони, Alienware Cryo-Tech 2.0 за по-добро управление и 17-часов живот на батерията с капацитет 90Whr. Това е една ефикасна игрална машина.

Играта започва! По всяко време! Навсякъде!