Президентът и главен технически директор на LG Electronics с реч на CES 2019
Секция: Технологии
17 Октомври 2018 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Президентът и главен технически директор на LG Electronics с реч на CES 2019

/КРОСС/ Доктор И.П. Парк ще предложи нови перспективи за осигуряване на решения с изкуствен интелект за ежедневието на потребителите.

Президентът и главен технически директор на LG Electronics, д-р И.П. Парк, ще ще предложи нови перспективи за осигуряване на решения с изкуствен интелект за ежедневието на потребителите на предстоящия CES ® 2019. Събитието ще се състои в на 7 януари, понеделник, в 18:30 ч. MGM Park Theater в Лас Вегас, Невада, САЩ.

В първата реч на LG на CES д-р Парк ще представи „Изкуствен интелект за още по-добър живот и ще предложи нови перспективи за това как изкуственият интелект (AI) ще промени живота на потребителите, базирайки се на трите основни стълба на изкуствения интелект: развитие, свързаност и отвореност. Той ще обърне внимание на това как иновативните технологии за изкуствен интелект ще подобрят потребителското преживяване в техния дом, при пътуване и в офиса. 

Предвиждайки как AI ще повлияе на всеки аспект от живота ни, д-р Парк ще обясни как LG, който се трансформира от компания за производство на продукти в лайфстайл иноватор – се превръща в пионер в подобни разработки.

Като
 президент и главен технически директор на LG Electronics, д-р Парк е в основата на иновациите в сферата на изкуствения интелект като основен двигател на растежа на компанията. С повече от 30 години научно-изследователски опит в областта на потребителската електроника, автомобилната роботика, телекомуникациите и софтуерната индустрия, той е признат за един от най-добрите световни главни технически директори, заради научно-изследователската си дейност, която комбинира традиционни технологии, ориентирани към хардуера, с показателни софтуерни технологии.

"CES 2019 се очаква да отбележи преломен момент в разработването и прилагането на изкуствен интелект в ежедневните продукти и услуги", заяви д-р Парк. "Нашата стратегия в LG е да надминем очакванията, да обогатим ежедневието на потребителите с приложения, насочени към по-добрия начин на живот - концепции, които планирам да разясня на сцената на CES".

Гари Шапиро, президент и главен изпълнителен директор на Consumer Technology Association (CTA), заяви: " LG е световен първенец в тази революция на изкуствения интелект, която ще окаже въздействие върху почти всички големи индустрии - от технологиите до здравеопазването, селското стопанство, транспорта, инженерството и много други. Развълнувани сме да посрещнем на сцената на CES 2019 д-р Парк, който ще изнесе първата реч на LG в историята на събитието. Очакваме с нетърпение да чуем идеите му за бъдещето на изкуствения интелект, което и в момента коренно променя нашите домове, предприятия и общности."

CES 2019 ще представи променящи живота технологии от 4500 компании в 20 продуктови категории, които предлагат решения, преобръщащи начина, по който живеем и работим. Събитието предоставя достъп до най-новите трансформиращи технологии като 5G връзка, изкуствен интелект, добавена и виртуална реалност, умен дом, умен град, спорт, машинна интлигентност и други.

Иновативните
 продукти и услуги на LG ще бъдат представени на CES 2019 от 8 до 11 януари 2019 г. по време на CES Tech East в Las Vegas Convention Center (LVCC), Central Hall, щанд #11100.